Zgarda anti purici. 10 lei tine o luna. sau ceva solutie din farmacia veterinara ca o sa iti dea ceva bun
Zgarda nu este ca sa omoare puricii, ci doar sa ii alunge;(pleaca de pe mata si vine pe voi!).
Dupa ce scapa de ei ii poti pune zgarda ca sa nu se reifesteze.
Eu folosesc Parakil, o data pe luna; este un medicament romanesc, relativ ieftin, cam 18-20 lei, cu 100 de picaturi care iti ajung sa dai de mai multe ori.
Prima dat se pun picaturile dupa ceafa animalului asa cum scrie in prospect si dupa 7-10 zile(adica inainte ca noii purici care erau in stadiu de oua la prima administrare sa devina adulti si sa se reproduca) se repeta.
Eu, cu o sticluta, deparazitez toate cele 3 pisici ale mele aproape un an de zile.
Sunt si alte picaturi, de ex.Frontline, dar este mult mai scump (60 lei) si poti da o singura data si tine 3 luni.
Zgarda anti purici nu este foarte buna, cele mai bune sunt pipetele, care se pun la ceafa animalului.
Gasesti la farmaciile veterinare fel de fel de substante impotriva puricilor. Aceste solutii difera de la o farmacie la alta.
Zgarda anti purici! Nu costa mult! Sau i-a un sampon antipurici, si spala pisica!
Du-te la un magazin de animale si cere-i o fiola de solutie anti purici, aia o amesteci cu 1-2 l de apa si ii faci baita in ea, mare grija sa nu ii intre in ohi, cura sau urechii,, solutia ameteste atat de rau purici c iipoti prinde cu mana sa-i storci, dapa ce iii faci baita in solutie iei pisica la purecat si o cauti de purici si fiecare purec care il vezi il prinzi si il storci cu unghiile ca altfel nu mor. daca e mica pisica nu-i fa baie ca nu e ok pentru pui sub 2 luni.are efect crede-ma