| Andr33a123 a întrebat:

Ce sa ii dau pisici mele sa scape de purici?

Răspuns Câştigător
| Marybm a răspuns:

Zgarda anti purici. 10 lei tine o luna. sau ceva solutie din farmacia veterinara ca o sa iti dea ceva bun thinking

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Zgarda nu este ca sa omoare puricii, ci doar sa ii alunge;(pleaca de pe mata si vine pe voi!).
Dupa ce scapa de ei ii poti pune zgarda ca sa nu se reifesteze.
Eu folosesc Parakil, o data pe luna; este un medicament romanesc, relativ ieftin, cam 18-20 lei, cu 100 de picaturi care iti ajung sa dai de mai multe ori.
Prima dat se pun picaturile dupa ceafa animalului asa cum scrie in prospect si dupa 7-10 zile(adica inainte ca noii purici care erau in stadiu de oua la prima administrare sa devina adulti si sa se reproduca) se repeta.
Eu, cu o sticluta, deparazitez toate cele 3 pisici ale mele aproape un an de zile.
Sunt si alte picaturi, de ex.Frontline, dar este mult mai scump (60 lei) si poti da o singura data si tine 3 luni.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la o farmacie veterinară și cere acolo.
Pa, pa.

| RedNose a răspuns:

Zgarda anti purici nu este foarte buna, cele mai bune sunt pipetele, care se pun la ceafa animalului.

| Naяutσ a răspuns:

Daca nu e foarte mica, cumparai niste picaturi pentru purici sau fa-i baie.

| mdaria a răspuns:

Gasesti la farmaciile veterinare fel de fel de substante impotriva puricilor. Aceste solutii difera de la o farmacie la alta.

| AlexandraPrincess a răspuns:

Zgarda anti purici! Nu costa mult! Sau i-a un sampon antipurici, si spala pisica!

| Elenuca3567 a răspuns:

O baie cu sampon special anti-purici iar apoi o zgarda anti-purici happy

| pitbulita a răspuns:

Du-te la un magazin de animale si cere-i o fiola de solutie anti purici, aia o amesteci cu 1-2 l de apa si ii faci baita in ea, mare grija sa nu ii intre in ohi, cura sau urechii,, solutia ameteste atat de rau purici c iipoti prinde cu mana sa-i storci, dapa ce iii faci baita in solutie iei pisica la purecat si o cauti de purici si fiecare purec care il vezi il prinzi si il storci cu unghiile ca altfel nu mor. daca e mica pisica nu-i fa baie ca nu e ok pentru pui sub 2 luni.are efect crede-ma

| AndreeaCrisstinna a răspuns:

Praf pentru purici. Găseşti la farmacia veterinară happy