| gabi.mihai a întrebat:

Ce sa ma fac cu pisica mea daca s-a obisnuit de la o vreme incoace sa manance numai Whiskas bobite? Altceva nu mai vrea!

10 răspunsuri:
| CenturyChild a răspuns:

Ar fi bine sa o dezveti cat mai repede. Desi Whiskas este o mancare buna ( ca si gust) pentru pisici este echivalenta cu McDonald's ul pentru oameni sad. O data, de doua ori merge dar daca se obisnuieste asa poate in timp sa devina obeza! Cat despre dezvat, las-o nemancata cu niste boabe de alta marca ( recomandabil de la Purina sau Royal Cannin ) sau cu alta mancare in castronel si cand o sa ii se faca foame tare o sa manance... Si ii faci tot asa pana se obisnuieste.

| Ben. a răspuns:

Sa faca foamea vreo 3 zile si se obisnuieste si cu prune.

regis
| regis a răspuns:

Foamea e cel mai bun bucatar...

| Princessee a răspuns:

Daca din acelea ii plac, dai numai din acelea.

| want2bMajestic a răspuns:

C sa ii mai faci...thinking ai rasfatat-olaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-o flamanda ceva timp( nu pateste nimic), o sa manance si soareci apoi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iei un soarece de coada si-l balangani pe la nasul ei laughing

| Mya a răspuns:

Nu stiu! Si pisica mea face niste figuri de la un timp...inainte manca KiteKat fara probleme, dar de la o vreme nici nu se mai uita.Am incercat metoda de a nu'i mai da nimic altceava 3 zile si nu a tinut! Nu a mancat decat 2-3 boabe si a mai si slabit! Apoi am incercat sa-i diversific meniulhee hee...am incercat carnea de pui...si nimic! Iar acum ii dau peste prajit, macar 2 saptamana, sperand ca va manca iar bomboane, nu de alta, dar ma baga-n faliment!hee hee

| lily1970 a răspuns:

Si cainele domnului a invatat sa manance si padurete(mere mici si acre) dar cand a fost gata invatat a mierlit-o...
Daca vrei s-o rasfeti, da-i saracuta de ea ce-i place.

| marilena a răspuns:

Ai încurcat-o! Pisicile sunt foarte mofturoase şi încăpăţânate, şi motanul meu se dă cu capul de toţi pereţii până îi dau ce vrea el. Dacă ai inimă să îl laşi să flămânzească ceva timp, va mânca până la urmă şi altceva. Dar dacă vrea Whiskas, dă-i whiskas, şi gata.