| narcuz a întrebat:

Ce se intampla daca catelul meu are piciorul rupt si nu il duc la medic? I se va suda osul singur inapoi?

10 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ce ar fi daca si tu ti-ai rupe piciorul si parintii tai nu te-ar duce la medic pentru ca nu au chef, nu au bani ori ca e prea departe unitatea medicala!
Din moment ce ti-ai luat un caine, ai o responsabilitate fata de el, daca nu esti dispus sa ai grija de el, te sfatuiesc sa-l dai spre adoptie, va fi cineva capabil sa aiba mult mai multa grija decat tine si gandire de altfel.
Un caine ranit se duce din acel moment la medicul veterinar, nu-l duci il poti pierde, pot aparea complicatii, infectii si multe altele.

| johnnny123 a răspuns:

În cel mai fericit caz, se va suda prost după o lungă perioadă de suferință și va șchiopăta toată viața.
În cel mai rău caz, se va infecta și va muri.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

O sa stea in chinuri, o sa i se sudeze prost osul si probabil o sa ramana schiop toata viata

| GabyT10 a răspuns:

Un os rupt si netratat, poate aduce moartea, poate face infectie, septicemie si v-a muri.Gandeste-te cat chin si cata durere indura acel catel.Du-l la medic urgent!

| Paula2018 a răspuns:

Doamne, cum sa il lasi sa se chinuie? Normal ca nu, du-l la medic!

| Andrei258 a răspuns:

Nu, el trebuie dus la medicul veterinar pentru ai fi imobilizat piciorul respectiv cu ajutorul unui fixator extern

| PringAloe a răspuns:

Cred ca sunt slabe sanse sa se sudeze cum zici piciorul singur, daca e rupt trebuie repozitionat in asa fel sa se poata unii cum trebuie, parerea mea e ca ar trebui sa il duci la un medic daca ti la el, trebuie sa urmeze un anumit tratament, pus piciorul in atele sa nu il doara, antibiotice si altele, cum am zis mai sus, daca ti la el, poti sa il duci la medic veterinar

| Arhix a răspuns:

Trebuie dus la medic deoarece osul se poate suds gresit si dupa va fi nevoie sa ii fie iar rupt piciorul si pus ghips pentru a se suda corect.

| narcuz explică:

L-am dus si i-au facut operatie. multumesc tuturor pentru raspunsuri. faza era ca nu eram sigur daca e rupt sau daca e doar lovit, si nici nu aveam cu ce sa il duc la doctor ca eram singur acasa. intr-un final l-am dus si l-au operat, acum e totul bine. va multumesc inca odata

| denisaroman118 a răspuns:

Poate sa il rupa mai tare daca cade sau il loveste cineva din greseala dul urgent