Nu cred ca nu e nici o problema daca ii dai inghetata. Sa nu fie sensibil si sa raceasca.
Nu ai voie sa-i dai inghetata de ciocolata sau cafea (atat cafeaua cat si cacaoa sunt toxice pentru caini). Altfel, s-ar putea sa mai vrea.
Nimic. Doar nu exagera cu dulciurile. Sunt foarte predispusi la diabet. By the way...si eu ii dau catelului meu inghetata. De multe ori raman doar cu jumatate din ea )))
Nu se intampla nimic cateilor le plac foarte mult dulciurile mai ales ciocolata si inghetata
Pai el sigur o mananca pentru ca e dulce si o sa ii placa, dar nu trebuie sa fie foarete rece (chiar daca se numeste inghetata ) si nu trebuie sa fie in cantitati mari...
Depinde de cantitate... Daca i-ai dat destul de putina ( o lingurita cu varf ) nu prea are ce sa pateasca. Daca inghetata a fost cu cacao sau cafea, du-l la veterinar caci am citit undeva ca, cainilor de talie mica le poate fi fatala cacaoa sau cafeaua. Daca e de fructe sau vanilie nu pateste nimic. Daca e in cantitate mare poate sa se imbolnaveasca, dar nu are nimic, du-l pur si simplu la veterinar. Funda?;-) :-) :-D
PumpkinDoll întreabă: