| funkiehair a întrebat:

Ce se intampla daca ii dau unui caine inghetata?
thinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fie cu cacao. Interesanta intrebare oricum big grin

20 răspunsuri:
| aligatorrr a răspuns:

O mananca

| Rayyy a răspuns:

Bună,
O mănâncă. Ţi-o zic din proprie experienţă.

| Asdfghjklasdfghjkkl a răspuns:

Incepe sa tuseasca.Depinde de cantitate. happy

| mgtow a răspuns:

O sa raceasca sau poate scapa basma curata.

| Fairy_6262 a răspuns:

Nu cred ca nu e nici o problema daca ii dai inghetata. Sa nu fie sensibil si sa raceasca.

| Oceanborn a răspuns:

Nu ai voie sa-i dai inghetata de ciocolata sau cafea (atat cafeaua cat si cacaoa sunt toxice pentru caini). Altfel, s-ar putea sa mai vrea.

| BaiatSincer a răspuns:

Nimic

| Asdfghjklasdfghjkkl a răspuns:

Tuseste happy

| yuuki_9417 a răspuns:

Nu se intampla nimic

| theGazetteVortex a răspuns:

Racestelaughing

| bebzzz a răspuns:

O sa-i inghete creierullaughing... fundabig grinbig grin

| NothingImportant200 a răspuns:

Nimic. Catelul din poza este cainele tau? :X Si eu am un yorkshire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fie de cacao sau cafea.Cafeaua si cacaoa sunt toxice pentru caini. Daca e sensibil s-ar putea sa raceasca.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai incetati oameni buni cu fundele voastre! El le da cui vrea. Nici macar nu e obligat sa dea!

| Denise_3997 a răspuns:

Nimic. Doar nu exagera cu dulciurile. Sunt foarte predispusi la diabet. By the way...si eu ii dau catelului meu inghetata. De multe ori raman doar cu jumatate din ea laughing)))

| anutza a răspuns:

Nu se intampla nimic cateilor le plac foarte mult dulciurile mai ales ciocolata si inghetata

| Anna_8195 a răspuns:

Pai el sigur o mananca pentru ca e dulce si o sa ii placa, dar nu trebuie sa fie foarete rece (chiar daca se numeste inghetata laughing ) si nu trebuie sa fie in cantitati mari...

| Katakimiku a răspuns:

Depinde de cantitate... Daca i-ai dat destul de putina ( o lingurita cu varf ) nu prea are ce sa pateasca. Daca inghetata a fost cu cacao sau cafea, du-l la veterinar caci am citit undeva ca, cainilor de talie mica le poate fi fatala cacaoa sau cafeaua. Daca e de fructe sau vanilie nu pateste nimic. Daca e in cantitate mare poate sa se imbolnaveasca, dar nu are nimic, du-l pur si simplu la veterinar. Funda?;-) :-) :-D

| funkiehair explică:

De cand i-am dat inghetata de cacao la cainele meu...E mult mai nebun!=]]]]

Întrebări similare