Nici un sarpe din lumea asta nu o sa fie vreodata bun de animal de companie.Defapt nici nu stiu de ce exista pe pamant o asemenea vietate scarboasa, inspaimantatoare si nefolositoare.
Alooo, ai manca tu sobolanii si alte mortaciuni de care ti e si mai scarba? gandeste te ca rechinii curata oceanele si gandeste de 2 ori inainte de a scrie ceva pe internet
Ai pus tu intrebarea?
Eu nu mananc mortaciuni ca nu am ajuns in asa hal, iar despre rechini nu cred ca tine cineva asa ceva ca si animal de companie si nici nu ii vezi in 3 anotimpuri peste tot la munte, paduri, sate.
Pentru mine sunt niste taratoare scarboase si nefolositoare.Pentru sobolani sau soareci exista si alte animale gen pisica sau otrava nu cred ca trebuie sa tin un sarpe, pentru insecte mai sunt si broaste, solutii etc.Nu stiu daca exista vreo chestie de care ma poate scapa doar un sarpe.
Pitonul, în ciuda aparenței lui, poate fi un bun animal de companie, dar trebuie să ai spațiu și toate resursele necesare pentru a ține un astfel de animal.
Găsești nșpe mii de tutoriale pe YouTube cum să te ocupi de el.
De ce ai vrea asa ceva?
Cunosc pe cineva care nu a reușit să-și închirieze apartamentul, pentru că deținea un șarpe despre care nu spunea absolut nimic și toată lumea se speria de el. Deci nu este tocmai cel mai normal animal de companie.
Nu cred ca exista serpi inofensivi, dar daca vrei sa-ti iei un sarpe de companie recomand sa fie dresat si neveninos, poti cauta online "snake pet" si mai mult ca sigur gasesti.
Serpi "Hognose", coltii lor sunt deplasati in partea din spate a gurii si nu au cum sa te muste. Sau un python, desi te pot musca, nu vor face asta atata timp cat nu maltratezi sarpele si ii dai de mancare cand trebuie. Cresc destul de mari pythonii, deci ai grija.