Eu zic sa o castrezi. Nici eu nu puteam sa dorm cand era motanul meu in calduri. Asa ca l`am dus la castrat si acum e fericit si el, si eu . cat despre pastile, exista unele, poti intreba la farmacia veterinara. Dar ai grija ca daca ii administrezi pastilele mai mereu, o sa se obisnuiasca organismul pisicii cu ele si degeaba ii vei mai da pastile, ca nu se va mai potoli. Un alt remediu de care imi zicea o prietena e sa pui dusul pe pisica. Dupa asta ar trebui sa i se faca frig si sa caute un loc cald, deci nu va mai sta sa miorlaie. Dar eu cand am incercat asta, nu a avut niciun efect. Deci tot castrarea ramane in picioare. bafta
Dar tie daca ti-ar face o injectie cand esti in calduri, tot asa curios ai fi sa afli de unde se face? Lasa pisicuta sa arda, e si ea animal, ii trece
Ar fi bine sa o lasi sa faca un rand de pui si dupa aceea sterilizeaz-o, mai bine. Se va ingrasa un pic in timp dar daca o hranesti adecvat e OK.si nu va face niciodata cancer mamar.
Cel mai indicat e sa o castrezi. nu stiu nici o solutie injectabila pentru calduri poti incerca 'nonovulin" pastile. eu le dau pisicilor mele si merge, in plus nu sunt reactii adverse. le gasesti in orice Pet Shoop
Cel mai bine este sa o sterilizezi(la veterinar). Dar daca e pisica, am inteles ca trebuie sterilizata de fiecare data cand intra in calduri, nu e ca la motani, pe care ii castrezi o data si gata.
Eu o sa imi sterilizez pisica. Adica o sa ii scoata uter, ovare...tot. Cum poti tu sa spui ca pisica o sterilizezi de fiecare data cand e in calduri? II scoate uterul si apoi i-l pune la loc ca sa aiba ce scoate si data viitoare? Informati-va inainte sa ii informati pe altii!
DydyEmma întreabă:
alexinno11 întreabă: