| Alinna20 a întrebat:

Ce trebuie sa nu le lipseasca papagalilor? in afara de apa, mancare?

Răspuns Câştigător
| Llillium a răspuns:

Jucarii,suplimente,bloc de calciu sau os de sepie, nisip pentru. digestie(nu e obligatoriu), atentie si multa multa iubire

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa mai zboare putin prin casa.

| DydyEmma a răspuns:

Sa zboare
oglinda
bari pe care stau
cusca

| MaeRi a răspuns:

Iubirea ta love struck

| NickiMinaj a răspuns:

Iubire.

| iasmina0archie0fan a răspuns:

Pai un balansoar in cusca sau o oglinda, ca sa nu se plictiseasca.

| TheGrooveStreet a răspuns:

Hmm tin minte ca eu aveam la papagali in cusca un fel de burete cu diferite arome de care isi ascuteau cioculhappy si miroase si frumoslaughing

Cred ca este destul de bine happy acel "burete" contine si calciu. Ei au nevoie de calciu pentru asi intretine ciocul.

bafta! funda?>D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.lumea-copiilor.ro/animale/papagalii/papagalii.php Aici vei găsi raspunsul la întrebarea ta. Fundăăă?

| ares8 a răspuns:

Eu am avut perusi. Foarte important pentru ei este nisipul,nu trebuie sa le lipseasca,ii ajuta foarte mult la digestie. Se mai gaseste de cumparat si sare speciala pentru ei.
La fel de important este osul de sepie,ciocul lor creste permanent si trebuie sa si-l toceasca,altfel nu se mai poate hrani si moare.
Nu in ultimul rand este verdeata : le place foarte mult mararul,patrunjelul,lucerna.
Intra pe situri de specialitate sa vezi mai multe, sunt unele verdeturi care le fac rau, cum ar fi salata.
Succes!

| DinooCanScreamRawwrr a răspuns:

Un partener sau cel putin o oglinda pentru ca nu le place sa fie singuri.

| sematorka a răspuns:

Sa il lasi putin liber sau sa ii pui leagan, oglinda etc. in cusca,, dar mai bine ii dai drumul daca vrei cu adevarat sa fie fericit pentru ca se chinuie in cusca

| AnarchyB a răspuns:

Pai.sa le pui si tu ceva prin cusca aia...nu stiu ce sa zic nu am avut niciodata papagali.incearca sa le pui ceva nisip.si niste jucarii.