Un telefon,o jacheta,niste blugi,sandale,dulciuri(jeleuri de lamaie,mere cu zahar,ciocolata cu fistic,iaurt de struguri,popcorn), o bluza cu jonas, 2 reviste despre moda
MUlte! dar cel mai important lucru este sanatatea! Sanatate si fericire la toti prietenii si familia ta!
Nimicglumeam,acum ca sunt mare, mi-a adus bucuria de a sta cu familia si cei dragi.Tie?
Buna :*.
"Iepurasul" mi-a adus: o rochie mov, o pereche de pantofi negri si cu bulinute mov si un bolero! Funda?
Mie mi-a adus niste pantaloni albi, o fusta, 2 tricouri si un plavarash, cercei si un lantisor cu o inimioara si bascheti. tie?
Vad cateva persoane care au primit fooarte multe. Saracul "iepuras". Oare nu i-o fi fost greu? Ca pana la urma e doar un iepuras
mie mi-a adus ciocolata milka
Dar de paste nu cnteaza cadourile in special ci bucuria de a sta cu familia si linistea sufleteasca.
Va urez un Paste fericit tuturor
si la anul...sa va aduca si mai multe "iepurasul"
Mie mi-a adus blanosul iepuras (mama si tata)o bluza rasie cu negru cu o curea lipita de ea si cureaua era tot neadra si o pereche de pantaloni negri 3 sferturi cu 2 buzunare si cu siret.
paste fericit!
150 lei.care ii aveam deja.ce ''iepuras'' suspect. Eu nu cred in ''iepuras''.
Pai. role, o bicicleta misto, si o pereche de adidasi nike
si pretenu` mi-a adus o bluza super coool
Păi nimic, sănătatea, fericirea și iubirea sunt cele mai importante lucruri de care am nevoie. Asta am primit : o zi specială care o petrec cu părinții și frații este cel mai bun cadou.
Paște Fericit!
Deniissel întreabă: