Ce imi place? ca spune exact ceea ce simt si imi pot exprima niste sentimente prin versuri. versuri pe care eu nu le'as putea spune asa.
Mie imi place foarte mult si ascult numai melodiile cu mesaj, in general eu ascult numai hip hop.
Cand ascult o melodie, ma concentrez foarte mult la ea, incerc sa`mi dau seama ce`a vrut cel ce canta sa zica, o simt, ii simt versurile si traiesc sentimentele care ma fac sa ajung intr-o lume imaginara unde pot intelege semnificatia, uneori ascunsa, a mesajului.
Pentru mine muzica este viata.
Nu imi pasa ce inpresie iti las dar eu fara muzica nu traiesc.
Mie imi place muzica clasica si cea de opera pentru ca exprima cu adevarat sentimentele, ritmurile trupului si sufletului.
Dupa mine vocea si muzica din fundal sunt la fel de importante [egalitate] pentru ca impletindu-se devin un tot ce este... placut si iti place sa asculti. Cand vorbim de muzica pentru mine este... viata povestita de o voce ce se face auzita ancompaniata de bataile tobei, tipatul chitarilor si ecoul bass-ului. Nu stiu, probabil unora li se pare ca muzica nu are niciun scop sau este o pierdere de timp. Intr-un fel este adevarat dar atata timp cat iti face placere sa asculti nu exista niciun argument sa dea contrariul, verdictul ca nu este bine sau ca este.