O combinatie intre pisica, iepure si caine
ar iesi un motan cu urechi lungi si fara par:X
Iepurasu` e cel mai dragut...si catelul`
Pisica nuuu`.
urasc pisicile
Eu iubeeeesc cateii sunt asa e frumosi dragalasi Doamneee ii ador.
Am avut si eu o catelusa si mi-a murit.
Am avut si pisicute cand eram mai mica, dar le chinuiam saracutele...
Oricum, toate animalele sunt frumoase si deosebite in felul lor.
Mie-mi plac foarte mult pisicile. Poate si pentru ca atunci cand eram eu foarte mica am avut o pisicuta. In primul rand pisicile sunt foarte pufoase ^^ si simt mereu cand ceva nu e in regula cu tine. De exemplu: cand tatal meu a avut o criza de spate intr-o noapte pisica s-a urcat pe spatele lui si a dormit acolo. Daca stii cum sa cresti o pisica (ma refer la faptul sa nu o bati, urlii la ea, etc.) vei avea o pisica foarte blanda. Pisicile sunt foarte cuminti, frumoase si sa nu uitam mersul lor ferm este mai feminin si decat o femei Kiddin' or... not xD
Ador foarte mult si cainele si pisica, si de asta am si pisica si catelus, si se inteleg foarte bine!
Ambele, deoarece am si catelus si pisicuta, si sunt foarte dragalsi si cuminti, si se inteleg foarte bine!
Salut!
Pai toate 3 sunt animale, eu iubesc animalele, deci e cam greu sa ma decid!
Cainele
Este cel mai bun prieten al omului, si te topesti dupa fata pe care o fac, este jucaus si energic, iar cand esti suparat este lucrul de care ai nevioe, poate de asta se zice ca este cel mai bun prieten, si in plus traieste pentru a te face fericit, este parte din sufletul tau!
Pisica
Exprima puritatea, eleganta, poate in acelasi timp superficialitatea, deoarece ele se cred superioare tutror! Pisicile pot fi jucause, chiar foarte, si sincer ma topesc dupa torsul lor, suptilitatea si nobletea de care dau dovada.
Iepurele
Pa saracu ce sa zic, e sperios, dar cine nu e? Sunt adorabili si simbolizeaza o sarbatoare, Pastele. Iepurii sunt draguti, chiar hazli!
Cred ca m-am decis, din 100% dau asa:
30% cainele
30%pisica
20%iepurele
20%celelalte animale
Asa e corect!
Sarbatori fericite, sunt sigura ca si tu iubesti animalele!
Pa, pa.
O combinatie intre caine piscica si iepure.Ar iesi... Un corp mare cat o pisica, urechi iepure, pufos, codita de iepure:Xsa latre sa sa toarca si sa fie credincios. Poate sa aiba si ochi ca ai cainelui:X:X
kencarson întreabă: