| Iiiiioana a întrebat:

Ceao all! am primit de ceva vreme o nimfa.si prietenii de la care am primit'o o aveau de 5 ani dar s'au plictisit si mi'au facut'o mie cadou. insa exista o problemuta... e cam obraznic.happy adica ciupeste foarte taree si se agita cand iti bagi mana in colivie sau printre gratiile coliviei si face urat.nu pot sa o iau din colivie ca imi da sangele asa ma ciupeste prietenii mei au zis ca asa facea si la ei.deci nu e vorba numai de adaptare.nu stiti ce sa fac sa o dresez putin.macar sa nu ma mai ciupeasca asa si sa stea sa ma joc cu ea dar fara sa o bruschez. [love struck]fundita[:X]

1 răspuns:
| Kittynika a răspuns:

Am si eu un motzat, are tot vreo 5-6 ani.Cand era mic nu am petrecut asa mult timp cu el si e la fel de rau ca al tau.Ciupeste nu-i place sa-l bazai sau sa-i bagi mana in colivie(eu il tin intr-un volier mai mare sa aiba loc si sa zboare). Daca ai timp si rabdare poate il poti imblanzi.Cu perusii e mai usor am avut si eu,stateam toata ziua non stop cu ei(eram mai mica deci aveam timp),ii luam peste tot,si pe afara,vorbeam cu ei,sa se obisnuiasca tineam mana doar asa in colivie, cand s-au obisnuit ii mangaiam pe piept si pe picioruse si incercam sa le bag degetul sub picioruse iar mai tarziu cum bagam mana in colivie imi sareau pe degetlaughing :X.Dar rezultatul asta l-am avut dupa mult timp, vreo cateva luni.
Cred ca nimfele sunt mai dificile si mai greu de imblanzit.Eu cu al meu nu mai am rabdare acum si nici timp, am mai multe de facut, cu toate ca mi-ar placea sa fie blandutz:X.