| lakdb a întrebat:

Ceao. Am o pisica de 1 ani si 4 luni. Deoarece stau la bloc, nu am scos-s din casa, doar iasa pe geam. Azi, am primit un pechinez imperial alb, de 2 luni. El este foarte prietenos, dar pisica se sperie de el :-s. Nu ii pot pune unul langa altul fiindca sare pisica cu unghiile la el. Cum ii pot imprieteni? sad Nu vreau sa dau nici pisica nici cainele crying

5 răspunsuri:
| Ovydiw a răspuns:

Pai daca erau de aceiasi varsta se invatau amandoi asa...
Nu cred ca o sa se invete amandoi... pisica nu il va accepta, si sa ai grija de el sa nu il gasesti ranitsad...
Incearca sa vizionezi pe google cateva ghiduri de dresaj, poate te v-a ajuta cu cevahappy
Bafta! ( Imi pare rau pentru tinesad )

| EvangelineLovin a răspuns:

Stai linistita, amandoi sunt mici, o sa se obisnuiasca dar in timp. Trebuie sa ai rabdare si sa nu le dai motive sa fie gelosi, trebuie sa ii iubesti pe amandoi la fel. Dar oricum o sa se obisnuiasca chiar daca o sa se mai certe din cand in cand.

| a1doru a răspuns:

Lasa-i in pace ca in cateva zile se imprietenesc ei.sa te tii pe urma ''balamuc'', cand vor incepe sa se joacerolling on the floor

| cosimina a răspuns:

Stai linistita se vor invata unul cu altul.Si eu om un pechinez si de curand am primit o pisicuta de ziua mea.Prima data pisica facea foarte urat cand cainele se apropia de ea.Dar in timp s-au imprietenit si se joaca impreuna.

| ChristinneK a răspuns:

Se vor atasa stai linistita dar asta nu va veni de la sine, dar tu ii poti ajuta tine-ti cainele in lesa si apropiel de pisica insa ai grija sa nu il zgarie in zona ochilor avand in vedere ca e pekinez risti mult, tine si pisica de burtica si apropie mainile de membrele din spate e totusi inceputul ce te astepti, insa ai grija cu ochii cainelui la pekinezi sau la cainii de rasa minusculi rana se poate agrava si trece foarte greu