Un cațel nu e o jucarie! Trebuie sa-l scoti afara de trei ori in fiecare zi ca sa-l obisnuiesti si o sa-ti ceara singur cand va avea nevoie(o sa planga la usa)Si asta incepe dimineata devreme nu la ora 11 cand ai chef sa te trezesti. Daca o sa vada ca ai grija si te ocupi constant de el nu cand ai chef se vor atasa de el si.gata! Dar si latra e zgomotos, jucaus, trebuie sa-ti alegi un catel de o rasa in functie si de caracterul tau, mai lenes sau mai activ altfel ti se va parea o povara
Salut!
Cum să țineți un bichon maltez afară? Este un câine de apartament, nu poate sta afară!
Cumpără-ți un golden retriever care poate sta și afară și în casă pentru că el nu are probleme cu frigul deoarece are 3 straturi de blană + că e foarte afectuos și jucăuș, dar e o problemă. Dacă îți iei golden retriever va trebui sa îți iei alt câine mai mare care să îl păzească Glumesc. Sper că te-am ajutat.
Eu am bichon maltese si iti spun sincer ca daca nu il inveti rau de mic sa il inveti sa muste etc. si il certi cand greseste pe un ton mai raspicat, fara sa il lovesti, nu este absolut nici o problema cu el...al meu se plimba prin casa (sa stii ca e putin greu la inceput dar daca stai la casa e si mai bine pentru ca poti sa il ti si in curte la vara)
da-le detalii si arata-le poze si inmoaiei putin ca o sa te lase:X bafta>
Si eu am promis asta si crede-ma atunci cand vezi caca de caine sau voma,crede-ma nu vei mai promite! Am o vecina care are astfel de caine si il tine afara ziua, si dupa ora sapte, il baga intr-un fel de cusca...nu stiu cum sa iti explic,nu este o cusca inchisa,are un fel de gratii,si el o sa isi faca nevoile acolo noaptea etc,dac nici asa nu te lasa,cumpara-ti o alta rasa de caine, care rezista afara, cum ar fi labrador
Spunele ca vei fi reponsabila si ca iti vei da silinta sa nu faca ceva neplacut si pentru parchet pune un covor.