anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceau's happy

Decii... am un catelus din rasa cocker spaniel. Are un an si 11 luni si sunt tare curioasa sa aflu daca e original sau nu. Sa-l descriu putzen.
Are blana aurie, putin alb pe piept, coada mai lunguiata, in varf avand blana rasucita ca un vartej, ochi mari, sticlosi si caprui, nanau mare, nergu si umed mai tot timpul, urechi lungi si creturi pe ele, labe ca de gasca [cu piele intre degete], o pata mica, neagra pe gat [ asta cred ca e un semn de nastere pentru. ca mama lui e neagra ], e jucaus si sprinten si a trecut printr-o boala la plamani din cauza otravii de soareci.
Cam atat despre el.
Cine ma poate ajuta? puppy dog eyes
P.S. Dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| AnonimKidd a răspuns:

Da,atunci e sigur.Nu stiam de ce are o pata neagra adica pe strada cand vad Cookeri sunt complet negri sau aurii si de aceea te-am intrebat.Deci sa fii mandra de catelul tau fiindca e un caz mai deosebit cu pata lui neagra :*.

4 răspunsuri:
| AnonimKidd a răspuns:

Pai eu zic ca e de rasa, dar am o intrebare:Mama lui e tot Cooker(adica esti sigura)? Si l-ai cumparat? Daca da, ai intrebat stapanul daca e sau nu de rasa? Ce suma ai dat pe el? Dupa descrierea ta eu zic ca e de rasa.

| Mereoleacădeusername a răspuns (pentru AnonimKidd):

Da, parintii lui sunt tot cockeri. Mama lui e neagra, iar tata e auriu si sunt sigura pentru ca i-am vazut atunci cand mi-am cumparat catelusu`.
L-am cumparat ieftin pentru ca ne-am facut si o reducere. big grin

| AnonimKidd a răspuns (pentru Mereoleacădeusername):

Da,atunci e sigur.Nu stiam de ce are o pata neagra adica pe strada cand vad Cookeri sunt complet negri sau aurii si de aceea te-am intrebat.Deci sa fii mandra de catelul tau fiindca e un caz mai deosebit cu pata lui neagra :*.

| ?????????? a răspuns:

Da este de rasa... Daca nu ma crezi uitate la mai multe poze cu aceasta rasa.
Dar eu sunt 100% sigura cxa e de rasa

| Victor7boy a răspuns:

Sigur 100% este de rasa.Asa arata cainii de rasa cocker spaniel.
Funda?

Întrebări similare