| MrRava13 a întrebat:

Cei care aveti caini si stati la apartament. Cum este cu cainele la apartament? Trebuie sa platesti ceva in plus? Certuri cu veciniibig grin? M-ar interesa un catelus dar stau la apartament!

12 răspunsuri:
| lola_5690 a răspuns:

Nu iti recomand. mediul cel mai potrivit pentru un caine e sa fie liber sa poate fugi prin curte. acum nu stiu, daca vrei caine la apartament trebuie sa-l scoti zilnic la plimbare, trebuie sa te ingrijesti mult de el. sper ca te-am ajutatwinking

| Spitz10 a răspuns:

Nici una de mai sus.

| Diabolique a răspuns:

Nu trebuie să plătești nimic și nici nu e cazul să te iei la harță cu vecinii dacă îți instruiești cățelul de mic.
Totuși, înainte să-ți cumperi unul trebuie să te gândești serios dacă ești pregătit să-ți asumi responsabilitatea. Un cățel este greu de întreținut, ai nevoie de bani, timp și multă răbdare.
Numai bine!

| violetajustme a răspuns:

Aiurea....sincer nu conteaza cainele! daca tu iti permiti sa il ti si sa ii faci toate poftele si necesitatile.am foarte multi prieteni care au caini foarte mari si ii tin in apartament tin sa te anunt ca au un program bine determinat pentru hrana pentru nevoi si pentru joaca. inainte de toate trebuie s ate informezi,un catel costa mancare,jucarii,vaccinuri,vitamine,calciu, inscrieri, pedigree, microcip, etchee hee gandeste-te bine, informeaza-te si apoi nu te lasa influentat de aparente daca iti doresti cu adevarat un caine de talie mare si ai timp sa il scoti pentru nevoi, sa ii dai de mancare sa te joci cu el atunci nu ai de ce sa iti pui la indoiala dorinta

| MrRava13 explică:

Eu unul as vrea sa iau un Golden Retriever, puiut. Nu cred ca va fi o problema.

| archas a răspuns:

Depinde ce se hotaraste in consiliul de bloc alti platesc taxa alti nu! Sa ai grija ce rasa iti iei nu toti cainii se potrivesc la viata de apartament, iar unii pot fii chiar galagiosi, si se poate ca vecinul tau sa nu aprecieze asta! Cel mai bine ii daca ai avea o camera in plus pentru catel, altfel va roade tot cei sta in cale si isi va face nevoile prin tot apartamentu!

| ChristinneK a răspuns:

Nu platesti nimic nu stau la bloc dar stiu sigur asta, insa ai grija ce caine iti iei si ai grija de comportamentul lui :p

| Andreea5775 a răspuns:

Nu stiu sigur daca trebuie sa platesti in plus doar ca poti avea probleme cu vecini de la miros pentru ca isi poate face nevoile oriunde plana il dresezi.si pana reusesti sa il faci sa faca ceea ce ii spui unde ii spui si cand ii spui dureaza.prietena mea are si stiu ca pe caini ei foarte greu i-a dresat desi sta la casa deoarece erau mici si afara era iarna si era frig si nu ii putea lasa afar deoarece erau doar catei fara mama.si vecina mea a avut caine si a avut ceva probleme cu el. daca vrei caine trebuie ca inainte de al lua in apartament trebuie sa il duci la dresaj. sper ca te-am ajutat. fundita?

| Anonimul9393 a răspuns:

Trebuie sa platesti, 10 lei pe animal parca? daca nu mai mult... nu stiu sigur, si certuri cu vecinii, depinde ce caine si ce vecini ai! Succes!

| Kiddx3 a răspuns (pentru Anonimul9393):

Nu trebuie sa platesti, am avut 2 papagali, acum am si un catel si nimeni nu mi-a luat socoteala oh go on. Daca ai vecini fuduli, asta e alta treaba...Dar eu stiu ca nu trebuie sa platesti nimic, atata timp cat nu ai reclamatii...

| Kiddx3 a răspuns:

Si eu stau la apartament, si am un Westy Terrier in varsta de 8 luni. Desi uneori latra sau alte cele, vecinii nu au probleme. Daca ai vrea un catelus, de preferat un Bichon sau un Westy Terrier, Yorkshire Terrier sau un catel micut, pentru ca nu poti creste la apartament caini mari!

| Alexandru8712 a răspuns:

Pai din cate stiu eu trebuie sa platesti o taxa in plus mi se pare ca la administrator ca spun toti ca face galagie si altele dar daca este un catel linistit il poti tine si fara sa platesti acea taxa, acum depinde de rasa cainelui