Si in plus, nu se vede ca e grav bolnava, roade cusca se da pe roata, NU STIU CE SA CRED.
E posibil sa aiba un abces, Si hamsterica mea a patit la fel, nu am dus-o la veterinar, doar i am schimbat apa mult mai des, si reimprospatat mancarea de doua-trei ori pe zi sau chiar mai des, am mangaiat-o, i am schimbat pe fiecare zi rumegusul din cusca si am pus-o undeva mai luminos si intr-o saptamana si-a revenit, acum e foarte frumoasa si fericita si cel mai important sanatoasa. O zi buna, sper sa se faca bine.
Hamsteri sirieni pot suferi de o boala MORTALA numita "coada umeda" si degeaba o duci la un veterinar care nu e spacializat in animale mici sau exotice. Poti cauta pe net "my hamster has wet tail" sau ceva in genul si poate ai sa gasesti ceva care te poate ajuta.
Si daca hamsterul tau roade cusca inseamna ca cel mai probabil e stresata si ca cusca ei e prea mica, iar o roata pentru hamsterii sirieni trebuie sa aiba 11-12 inch. Daca are mai putin de 11 inch sau 10 inch o sa dezvolte o alta boala. Sper ca te-am ajutat.