Eu imi dau cainele cu picaturi.Bine-inteles e destul de scumpa o fiola(40 de lei, parca).In orice caz poti s-o intrebi si pe vanzatoarea de la petshop.(Prima oara cand i-am cumparat picaturi antipurici, a fost mama sa-i cumpere si a intrebat-o pe vanzatoare).Din cand in cand cainelui ii mai poti face si o baie(dar nu prea des!) si atunci poti folosi un sampon antipurici. Exista fel si fel de variante! Sau poti sa-l speli numai cu apa fiindca si-asa acum e destul de cald si sa-l dai cu niste picaturi dupa ce blanita ii este uscata. Oricum chiar daca aceste ''leacuri'' pentru purici reprezinta un cost suplimentar, ar trebui sa ne gandim la ce variante avem:sa dau niste bani si sa-mi protejez cainele de paraziti(capuse, purici etc.) sau sa-l vad mereu scarpinandu-se sau chiar mai rau, sa-i gasesc capuse in blana.
Păi.există sampon sau zgardă anti-purici. Dar cel mai bine ar fi să te duci la un doctor veterinar si să`ti recomande el. o solutie eficientă anti-purici. că poate iei ceva... de exemplu zgardă''' si nu are niciun eferct. dai banii degeaba... si nici nu`ti ajută cainele să scape de purici x_X... Cel mai bine e să mergi la veterinar si să te informezi .
Baftă! ^^
Zgarda impotriva purecilor si capuselor, poate fi tinuta 6 luni. sau picaturi dar nu stiu cat tine efectul la picaturi.
MarcusAlex503 întreabă: