| Pufarinee a întrebat:

Chihuahua sau Golden Retriever? De ce?
FFUUNNDDAA

Răspuns Câştigător
| Ploicica12 a răspuns:

Goldenul este dedicat pentru persoanele active, ii place mult apa si sa aporteze, este inteligent.
Chihuahua o rasa provenita din Mexic o rasa de caini mici, nu le place jocul dur al copii, eu ii numesc caini de poseta.
Ambele rase sunt minunate iar daca vrrei o parere mie mi se par mai frumosi goldeni.Si totusi chihuahua nu e o rasa pentru toata lumea ii trebuie un tratament mai special.

6 răspunsuri:
| Alexoutza a răspuns:

Eu zic, Golden Retriever.Sunt usor de ingrijit, si daca ii cumperi de mici, ii poti dresa, si ei invata foarte repede. Aceasta rasa, este vestita pentru abilitatea de a acompania chiar si persoanele invalide. Sunt jucausi, si nu isi fac nevoile in casa, nu lasa par(apropo necesita o pieptanare atenta, foarte des) si sa nu mai vorbim despre aspect

| piTiCcu a răspuns:

Golden Retrievere o rasa de caini de vanatoare din Scotia.Adesea, asociați cu copiii și viața suburbană, și cu dragostea lor față de apă, precum și cu abilitatea înnăscută de salvatori.

| AndreeaBz a răspuns:

Golden Retriever. Pentru este mai mare, mai inteligent si eu zic ca si mai frumos happy. Chihuahua este prea mic... nu-mi place deloc. dar tie trebuie sa-ti placa daca vrei sa-ti iei happy.

| MadaAmy a răspuns:

Golden retriever mi se pare mai dragut sicusiguranta e mai loial decat un chihuahua e Golden Retrieverul e rasa mea preferata

| DeeaDulcik13 a răspuns:

Eu am chihuahua si este rau deci as prefera golden retriever pentru ca sunt destepti frumosi prietenosi