Goldenul este dedicat pentru persoanele active, ii place mult apa si sa aporteze, este inteligent.
Chihuahua o rasa provenita din Mexic o rasa de caini mici, nu le place jocul dur al copii, eu ii numesc caini de poseta.
Ambele rase sunt minunate iar daca vrrei o parere mie mi se par mai frumosi goldeni.Si totusi chihuahua nu e o rasa pentru toata lumea ii trebuie un tratament mai special.
Eu zic, Golden Retriever.Sunt usor de ingrijit, si daca ii cumperi de mici, ii poti dresa, si ei invata foarte repede. Aceasta rasa, este vestita pentru abilitatea de a acompania chiar si persoanele invalide. Sunt jucausi, si nu isi fac nevoile in casa, nu lasa par(apropo necesita o pieptanare atenta, foarte des) si sa nu mai vorbim despre aspect
Golden Retrievere o rasa de caini de vanatoare din Scotia.Adesea, asociați cu copiii și viața suburbană, și cu dragostea lor față de apă, precum și cu abilitatea înnăscută de salvatori.
Golden Retriever. Pentru este mai mare, mai inteligent si eu zic ca si mai frumos . Chihuahua este prea mic... nu-mi place deloc. dar tie trebuie sa-ti placa daca vrei sa-ti iei .
Golden retriever mi se pare mai dragut sicusiguranta e mai loial decat un chihuahua e Golden Retrieverul e rasa mea preferata
Eu am chihuahua si este rau deci as prefera golden retriever pentru ca sunt destepti frumosi prietenosi