Chow chow pentru ca este foarte pufos. iubesc toti cateii cu blana pufoasa, iar el este unul dintre ei.imi place ca este foarte dragut si foarte inteligent, iar limba lui mov face toti banii
si golden retriever-ul este foarte destept si se ataseaza foarte repede de familie si mai ales de copii si batrani.
daca ar fi sa am posibilitate financiara si ca si timp...mi-as cumpara acesti 2 caini.sunt superbi
Pai depinde. Daca stai la apartament ia un catel mai mic daca stai la curte ia unul mai mare.Eu as alege labradorul.Am avut labrador l-am tinut in apartament si a fost foarte bine.E ok daca il tii in apartament dar sa iesi zilnic sa-l plimbi.E un caine foarte afectuos, extraordinar de destept si ar face orice pentru stapanii lui.Eu optez pentru labrador dar sa stii ca golden retrieverul seamana mult cu labradorul numai ca labradorul are blana scurta iar golden retrieverul o are lunga.
Golden retriver categoric! ador rasa aceasta, ba chiar am unul.imi place rasa deoarece are aceste calitati:are aspectul blanii "de aur", sunt inteligenti si prietenosi-agresivitate scazuta
Intrebare stupida care nu are ce cauta pe un site de ajutor reciproc ...
Ar trebui sa iei BAN/DISABLE !
Golden Retriever! Are toate calitatile. E dragut si Chow-chow insa cand se face mare lasa bale. calumea nu asa!
Pai eu asa alege Chihuahua pentru ca e micut si dragut e frumos si nu e asa mare un caine care si lar dorii oricine cel putin eu las vrea. Funda?/
LoveGoldie întreabă: