| Luka杀手的女孩 a întrebat:

Ciao, vreau sa-mi iau un peste dar nu stiu de care rasa sa-mi iau.
Fundita pentru cel mai buna raspuns

Răspuns Câştigător
| secrets a răspuns:

Eu iti recomand Beta.Am si eu de un an jumate.Sa stii ca e foarte rezistent si desi e recomandat sa-l ingrijesti foarte stict, nu moare daca intr-o zi n-ai putut.De asemenea, e singurul care te recunoste daca ii dai mancare cateva luni.La mine sare si ma prinde de deget daca ma duc acolo.Succes!

9 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Pestii clovn sunt foarte greu de intretinut, trebuie sa le asiguri foarte multe conditii pe langa un guppy sau alti pesti.Eu in locul tau nu mi-as lua,mi plac pestii dar fac multa mizerie,treaba ta,cel mai bine este sa te duci intr-un magazin de animale, care iti va place cel mai mult, pe ala sa-l cumperi!

| Luka杀手的女孩 explică (pentru ioana100):

Sa stii ca imi iau si peste dala sanitar daca zici ca fac multamizerie sh imi plac toti sh am intrebat pentru ca nu stiam sigur pe care sa il i-au ok?

| NoNameJunior a răspuns:

Ceao!
mai bine i-ati mai multi pesti ca sa se joace.in fine, pana la urma faci cum vrei tu.
eu ti-as sugera un peste/niste pesti clovn.sunt foarte draguti! si foarte colorati. daca nu stii despre ce pesti vorbesc, uita-te la pozele astea:
http://www.agenda.ro/......celat.html
Succces!

| a1doru a răspuns:

Crapii chinezesti,cunoscuti de acvaristi ca, crapi aurii[desi e impropriu, pentru ca au si alte culori]. sunt cei mai rezistenti si mai usor de intretinut.pe langa ei, mai merg si ceva ''sanitari''.

| YumiSukinanda a răspuns:

CE rasa vrei

| MaddyBwaa a răspuns:

Eu am avut carasi(auriu si negru), sanitari(nu mor ei doar iti mentin acvariul curat lor nu le trebuie mancare findca mancarea lor este mizeria de pe geam ei sunt de culoare alba si negri cu maro)eu am avut albi, sunt mut mai frumosi aia albi.

| papusikbypotlogi a răspuns:

Ia-ti mai multi sa in viitor vei sti dar iti recomand sa vii in carfour militari(unde vind eu) si ti voi da pe cei mai buni te asigur :X:X

| BossJuniors a răspuns:

Poti sa iti iei Carasei ori Discus sunt ce-i mai frumosi pesti.