Se intampla, daca cumperi lucruri de la necunoscuti.
De ce nu contactezi o asociatie locala a crescatorilor de caini de rasa sau a cainilor abandonati? Acolo poti sa te interesezi, sa vezi cainele inainte sa-ti intre in posesie.
Ei se lauda ca cica... liderul de piata si cel mai mare pet agency din România... dar cam asa este cand te increzi in online. Este o lege pentru toti care vand ionline, reuturnezi marfa fara sa ai neaparat motiv, desi tu ai unul.
În septembrie 2024 i-am contactat și eu de pe site- urile de anunțuri, imediat mi-au răspuns, am vorbit foarte amabil, mi-au trimis un filmuleț cu un cățel foarte frumos și imediat au trimis și factura pe Raptor Trade in valoare de 360 ron.
Au spus că duminica mă v-a suna "crescătorul", în realitate un om de-al lor care face livrări prin țară( am aflat ultetior ).
În ziua de duminică nu m-a sunat nimeni, luni dimineața am încercat să iau legătura cu ei, nu mi-au mai răspuns la telefon, am primit doar un mesaj sec pe whats app..."nu s-a făcut livrarea din cauza inundațiilor, aveți răbdare!".
Am cerut respectos un nr de telefon al " crescătorului ", evident că nu am primit nimic.
Mi s-a părut ceva dubios, că ascund ceva și am anulat cumpărarea cățelușului, implicit factura Storno și returnarea banilor.
Nu am primit nici un ban și nici factura storno, urmează să fac plângere la poliție, ANPC, protectia animalelor.
Țin să subliniez că firma Raptor Trade este înființată în 2019, în toată perioada nu a avut nici un angajat, pe anul 2023 nu a depus Bilanț, iar pe anul 2022 are Cifra de Afaceri de 254.224 ron ( bani facturați pe anul 2022 ).
Pe anunțuri au numele de One Pet și Lucky Dogs, care de fapt sunt Raptor Trade, au mai multe nr de telefon si răspund la telefoane atât femeie cât și bărbat.
Sunt niște gunoaie fără scrupule și conștiință!
Nu vă încurcați cu ei, o să fiți înșelați și umiliți