| simona24 a întrebat:

Cine are animale de companie?
Cine iubeste animalele?
Cine are intrebari si nu are raspunsuri,
privind ingrijirea sau procurearea lor?
Cine vrea un animalut de companie si nu il lasa parintii?
Incercati sa va gasiti raspunsul la aceste intrebari aici:
http://chips.nice-forum.com
apoi vom reveni pe TPU si vom comenta!

6 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Eu iubesc tare mult cainii, de mica mi-am adunat revistele dog magazin si am o colectie de invidiat, dar in toti acesti ani parintii nu au vrut sa imi ia un caine

lolita
| lolita a răspuns:

Momentan am un motan, cand eram adolescenta mama avea o pisica, am avut noroc ca-i `plac animalale, am crescut cu animale de companie.

| LiLlYAnNe a răspuns:

Eu vreau din tot sufletul un catel Toy Terrier dar mama nu ma lasa. Iubesc la nebunie animalele. Mi se crapa sufletul cind vad un animal vagabond trist pe stradasad. Sper ca mama sa ma lase intr-o zi sa imi implinesc visul.

| Sasha_3991 a răspuns:

Am un iepure si imi doresc foarte tare un Yorkshire Terrier.Prietena mea sta tot la bloc.Mama ei nu a fost de acord cu un caine dar tot a batut-o la cap cu acest lucru si de o saptamana are un Bishon. Iubesc caini mai mult decat pe orcine dar nu am unul. Tata mi-a promis cand fac 18 ani imi ia cu siguranta un Beagle. Voi stiti rasa? Eu cand vad unul pe strada nu ii mai dau drumul si il strang si se urca pe mine.Sunt foarte trista fara un caine de aia am un iepurebig grin. E mai jucausi decat credeam sa stiti! Ma zgarie intruna dar orusi e dragalasi!

| Licurici_2296 a răspuns:

Am un golden retriever de doi ani. il iubesc enorm de mult. e cainele ideal. iubesc aproape toti cainii, mai putin cei de talie mica, pechinezii..sunt scarbosi. pisicile nu-mi plac, deloc. sunt ca oamenii prefacuti, lingusitori, vicleni. alte animale nu am mai avut, decat perusi. pestii mi se par potriviti doar in gradina - intr-un lac sau intr-o apa mica, in acvariu e prea artificial. reptile sa am - ar fi ceva cu adevarat deosebit. Insa gusturile nu se discuta, si se stie ca animalele de companie sunt importante pentru oricine, indiferent de rasa sau de mediul din care provine, terestru, aerian, acvatic sau subteran.
Imi pare sincer rau pentru cei ai caror parinti nu sunt de acord.

Răspuns utilizator avertizat