E un catel tare dragalas, frumos, atat de frumos incat imi e mila sa-l cert cand face prostii, e f inteligent (sunt folositi la circ pentru ca pot face numere complexe) dar si fff incapatanati, cand fac o prostie o fac intentionat nu ca nu ar sti au nevoie de multa dragoste, sunt usor de intretinut pentru ca nu mananca mult, asa ca nu vei cheltui o avere pentru mancare, nu naparleste deoarece are parul in continua crestere, e hipoalergenic asa ca poate fi tinut si de catre o persoana cu alergie, cand il cert intelege ce ii spun doar ca e incapatanat si de aceea nu asculta, cand face prostii le face cu ciuda pentru ca nu ii dau atentie, el vrea sa fie in centrul atentiei e tare dragalas cand intru in casa se bucura enorm, pacat ca nu stie vorbi e un catel foarte foarte prietenos se bucura cand avem musafiri mai ales daca lumea se joaca cu el, daca nu il baga in seama se enerveaza daca e rasa pura nu creste mai mare de 3, 5 kg max 4 deci e un catel mic, parerea mea ca e cel mai frumos catel de talie mica nu e foarte sensibil mai ales daca ai grija de el, e musculos in comparatie cu chihuahua sau yorkshire, e ca un ursulet de plus viu nu face galagie, nu are tendinta de-a latra cum fac yorkie, plus nu are un miros specific neplacut cum am auzit ca au yorkie, dupa ce il aduci acasa toata lumea se va indragosti de el!
Deniissel întreabă: