Eu am. Nu cred ca este mai mare decat un labrador, dar daca este e cu foarte putin, caci nu vad vreo diferenta. Nu face galagie. I ♥ her! Nu e greu de ingrijit, ba din contra, cand te vede incepe sa latre de fericire si alearga spre tine. Pai depinde ce te mai intereseaza... Intreaba-ma si iti raspund cu drag.
Are aproape aceleasi dimensiuni ca un labrador. Nu face multa galagie, poate doar cand te vede latra de bucurie. nu e greu de ingrijit; blana necesita o periere de 10 min zilnic ca sa fie sanatoasa si stralucitoare. am 2 ciobanesti germani, 1 mascul si o femela
Masculii pot fi putin mai inalti decat cei de labrador, dar femelele sunt cam de aceeasi inaltime, acum depinde daca este de la o canisa sa fie 100% de rasa sau nu, ca poti sa-ti iei teapa si sa te trezesti ca are 70cm...
Masculii pot fi putin mai inalti decat cei de labrador, dar femelele sunt cam de aceeasi inaltime, acum depinde daca este de la o canisa sa fie 100% de rasa sau nu, ca poti sa-ti iei teapa si sa te trezesti ca are 70cm.