MajesticMt2...rate 700x la tot, faci intr-o jumatate de ora si 100kk se fac foarte repede banii si cresti foarte bine.Are si harti noi este foarte misto! Iteme ieftine la magazin FUNda?
BambooMT2
Ironju2
Iti recomand cand intrii sa iti faci cont sa o faci cu broswerul de net google chrome pentru ca iti si traduce pentru ca serverele nu sunt romane.Iti garantez ca o sa gasesti si romani in aceste 2 servere, daca ti-am fost de folos da-mi si mie funda cu raspun bun! merci... bafta!
Iti dau contul meu de lvl 54 dar nu mai are iteme ff bune pe el. Daca il vrei da-mi add la tony_cs96
Metin2united e ff bun sunt destui romani care te pot ajuta si daca sti engleza e perfect. vezi cum il descarci ca mai face mofturi
incerci download 1 si daca nu este ceva mai jos nu scrie download 1 2 sau nu stiu cat. ceva in engleza da acolo si scoate de acoloo pete download 1. daca vrei sa iti faci cont samanu si sura sunt cemi mai buni in united. principalul e sa faci dueluri faci bani usor si lvl repede. succes
daca ce-am ajutat da-mi funda plz:*
Incearca Metin2United e destul de "fun" si sunt multi romani care te pot ajuta. Daca stii putina engleza atunci nu-ti pune probleme deloc jocul.Contul il faci usor si rapid si jocul se downloadeaza destul de repede.Mult noroc.