Salut. Eu am avut cand eram mai mica (prin sc gen) o iepuroaica. A stat cam un an pe balcon, intr-o cutie speciala. Dar nu era de vreo specie anume. Iepure romanesc. N-am scos-o afara. Iarna o spalam si o uscam cu foeonul. Salata e buna. La fel varza, morcovii.
Oricarui iepure ii cresc dintzii non-stop si d-aia vor sa roada. Eu ii dadeam nuieluse din lemn subtire ca sa isi toceasca dintii. Stand pe balcon. partea naspa e ca s-a dus luciul la gresie De la pisu, care e acid si puuteeee...
Mai nasol a fost cand mi-a luat-o bunicu si multi ani mai tarziu am aflat ca imi fusese in farfurie (ciudat a fost pentru toata lumea faptul ca n-am vrust sa gust mancarea respectiva desi nu stiam ce continea.).
Well, sper sa nu iti gasesti vreodata the pet in mijlocul farfuriei...
Am avut iepuri dar la casa. Aveau numele : iepuri :)
Uite cateva sfaturi : http://www.animalutze.com/articole/hrana-iepurelui-de-casa.php
Tzau! Vad ca iti plac animalele, si eu stau la bloc si am un iepure care a facut pe 8 ianuarie 5 aniIl scot afara cu lesa, salata e buna pentru iepuri, iepurelui meu i-am pus numele Snypiee baiat si e tare jucaus si cantareste peste 15kg ca e rasa Belgiana si e foarte mare rasa aceea, dupa ce iepurele tau va creste va trebui sa ii gasesti un partener pentru ca daca nu ea va incepe sa muste si sa fie agresiv, ii dau multa mancare pe zi.s-ar putea sa se inteleaga cu caini. dar mai bine nu o pune in contact cu ei.Succes
Am avut acum 5 ani. era o iepuroaica neagra si o pata gen stea in frunte. I-am pus numele Ritta. O plimban numai in casa, dormea in balcon. Avea cusca si pe cusa i-am pus o patura ca sa ii fie cald. Era cel mai bun prieten al meu. Am iubit-o enorm. Cand eram suparata mereu parca simtea si venea la mine. Imi pacea mult nasul ei si mereu o pupam pe nas. stiu ca odata mi-a mancat un proiect cu fruze si m-am suparat dar nu i-am facut nimic. Stiu ca imi placea sa ii dau de mancare orice. Primea zilnic boabe speciale, ii curatam porumb de pe coceni si ii dadem, salata ii dadeam mereu si frunze de varza si morvi. Si mereu cand mancam ceva ii dadeam si ei. Ii placea mult ananasu si ciocolata. dar a trebuit sa o dau caci rodea peretii din balcon si deja parchetul( am parchet in balcon) chiar daca facea intr-o cutie incepuse sa se inegreasca. oricum a fost o super experienta -- a fost primul meu animal imblanit.
Eu! O scot de 3 ori pe zi.EU ii dau cam atat de mancare ca si tine dar eu am citit ca nu e buna salata.Morcovi poti sa dai cu sutele dar sa fie proaspeti mereu.Pe iepuroaica mea o cheama tot Bella dar numai ca se scrie Beela.Caine nu cred ca se inteleg bine cu ei(maiales un Beagle!) Stii rasa beagle? Eu o iubesc. Sper ca te-am ajutat:*.
Eu am avut un iepure pe nume Cispi (nume spaniol). era tot rasa pitica si avea 2 ani.eu iti zic sa nu-i dai salata si varza pentru ca face diaree de la ele si oo so doara si burta.cu cainii iti zic sa nu o lasi singura.pe al meu era sal manancee cateaua care este lup.morcovii sunt buni, dar sa fie proaspeti, cand o speli sa o ti de urechiuse. mie mi sa spus ca sunt bune cipsurile, deoarece roade, si mai sunt facute si din cartofi, care ii foarte sanatos pentru iepurasi.eu cam atat am avut de spus si sper ca tiau folosit la ceva instructiunile mele
Buna! si pe iepurasul meu o cheama bella, e jucausa plina de viata, manaca mar, salata, morcov, paine uscata, porumb, grau, ovaz, orz. are numai 1 luna si o iuibesc enorm. am luat-o chiar ieri, dar trebuie sa stii cand ii dai morcovi mai putina apica daca nu poate sa se abtina nu ai ce sa ii faci! pa, pa si succes tie si bellei!