| saluttpu123 a întrebat:

Cine credeti ca a-r castiga la o bataie dintre un rottweiler foarte agresiv si un pitbull game dog! FUNDA! Astept parerile voastre!

Răspuns Câştigător
| diabolykull a răspuns:

Esti cam ratat vere, uitate la clipuri pe yt si o sa vezi ca rottweilerul este peste ciobanesc german si pitbull in muscatura, daca nu ma insel din ce am vazut si la tv, avand una dintre cele mai puternice muscaturi din lumea canina, daca nu cea mai puternica " cu cat maxilarul/capul este mai mare cu atat muscatura este mai puternica"

5 răspunsuri:
| MyNameIsCata a răspuns:

Il rupe pittbulu

| Shadow001 a răspuns:

Pitbull. Nu sunt fan al lui dar stiu ca are o putere mai mare în maxilar ca și un rottweiler..Adică mușcă bine.

| saluttpu123 explică (pentru Shadow001):

Atentie nu este vorba de pittbulul acela care il stiti voi maimuta din Romania ala de game periculos! Pitbulul nu are forta in maxilar mai mare nu stiu de unde ai scos-o rottweilerul la maxilar e peste pitbull cu mult!

| saluttpu123 explică (pentru diabolykull):

Ai dreptate..acum depinde si de conditia fizica a rottweilerului ca in rest e peste pitbull!

| diabolykull a răspuns (pentru saluttpu123):

Https://www.youtube.com/watch?v=A1KuNfSCcW8
uitate de la minutul 2:10 si daca intelegi engleza o sa vezi ca ce am spus este adevarat!

| diabolykull a răspuns (pentru Shadow001):

Esti cam ratat vere, uitate la clipuri pe yt si o sa vezi ca rottweilerul este peste ciobanesc german si pitbull in muscatura, daca nu ma insel din ce am vazut si la tv, avand una dintre cele mai puternice muscaturi din lumea canina, daca nu cea mai puternica " cu cat maxilarul/capul este mai mare cu atat muscatura este mai puternica"