| andreutzaRBD a întrebat:

Cine credeti ca ar fi mai portivit pentru mine iubesc foaretree mult animele edar nuprea acum cum pentru ca la mine cand plec la scoala toate lumea pleaca si ramane singur si plange incontinu de la 11 pana la 5 cand vin eu. eu stau la bloc as vrea sa- mi iau Yorkshire Terrier toy dar am auzit lucruri ca aproape multi cani au probleme cum ar fi de coloana de ochi de urechi este adevarat? pentru ca as vrea sa-mi iaau dar amm mai gandit si o sa aleg dintre bichon maltez, pechinez si Yorkshire Terrier toy care credeti ca ar trebuie sa-l aleg pentru ca un vechin are Yorkshire Terrier toy si nu-i cade parul e cumnte si nu a avut ni co problema cu el dar o colega mai zis cum s enumereste nu stiu ce sa imi cred deci puteti sa-mi sputi care ar fi mai adecvat pentru mine?

Răspuns Câştigător
| chrysoolynna a răspuns:

Hey.mai bine iti iei un porcusor de guineea.e foarte dragut si tot ce trebuie cand esti plecata de acasa e sa ii lasi mancarica si apa! si seara pentru jumatate de ora(sau in functie de cat timp ai ) te joci cu el! sunt foarte blanzi:* sper ca te am ajutathappy

3 răspunsuri:
| LoveSelena a răspuns:

Pai eu am un catelus acasa i-am luat o jucarie care face sunete si ii place foarte mult.Sta singur de la 7 dimineata pana la 5-6 seara si ori doarme ori se joaca ii las apa si mancare si cam atat.Sau daca nu adopta unul ca sa aiba cu cine se juca Funda?

| Stephanya a răspuns:

Daca vrei sa-ti iei un caine trebuie sa ai grija de el, sa-ti petreci foarte mult timpul cu el(tu sau familia).
In cazul in carede la 11 pana la 5 nu e nimeni in casa cu el nu stii ce face cat e singur dar va avea si niste probleme psihice

| vrak a răspuns:

Iti recomand sa-ti iei 2 pechinezi asa nu se vor plictisi prea rau. Sper ca te-am ajutattongue!