Cristina si Alina deoarece au o voce impresionanta
Medea deoarece nu cred ca multa lume poate sa se catere pe bara aia si sa se tina cum face ea
Cosmin Agache pentru ca e ceva minunat ce poate face si sunt convins ca multe lume isi doreste sa faca anumite lucruri, dar din pacate nu le iese
Adrian Tzutzu pentru ca mesajele pe care le transmite sunt uimitoare. Vocea nu este fff stralucita dar mesajele sunt ff minunate
Adrian Tutuu♥ N-am timp acum de argumentat de ce, desi cred ca e clar Si Cosmin are sanse.
Adrian pentru ca chiar merita are talent, iar mie imi place foarte mult hip-hopul.El canta cu un motiv.A trecut prin drama de asi pierde parintii si cantand se simte aproape de ei.Eu l-am votat
Eu sper totusi ca va castiga Narcis.
Are o voce minunata si stiu ca merita sa castige.
Imi place foarte mult vocea lui si merita din plin sa castige, este impresionant.
De fapt daca ma gandesc mai bine oricine poate castiga in afara de Adrian Tutu.
Prestatia lui din seara asta m-a lasat rece.
niste cuvinte + coloana sonora= hip-hop romanesc, adevarat talent.
Ma tot rog sa castige Adrian, adooor muzica lui, am mai ascultat si alte melodii ale lui pe net, si mi se par bestiale toooate! Si el chiar face hip-hop! Adica, cum sa-ti spun, DA, si ceilalti sunt buni, dar nu cred ca sunt chiar tocmai ce cauta Romania! Plss votati-l si voi pe Adrian!
Si eu krd ca tot tutu adrian are o voce minunata si niste melodii superbe :X:X:XX:X + ca este foarte dragutzzzz
bv adrianee
Pai sincer eu as vrea sa castige Cosmin Agache pentru ca in primul rand e botosanean si nu numai asta si pentru ca il cunosc, iar in al doilea rand pentru ca chiar a facut spectacool impreuna cu trupa lui Robo.recunosc ca si Adrian Tutu mi-a placut si il sustin si pe el.mi-ar placea sa castige unul dintre ei doi:d.Adrian Tutu are talent si imi plac foarte mult mesajele care le transmite. insa ma enerveaza la culme mai ales fetele obsedate de el.care a inceput sa--si puna poze cu el la avatar pe facebook.adica sincer cred ca daca l-ar fi vazut pe strada nu stiu daca ar fi fost asa de amorezate. asta e parerea mea si eu mi-as dori sa castige unul dintre ei doi
Eu cred ca Narcis, toata lumea a spus (si profa mea de muzica) este un caz rar, are o voce superba, dar eu tousi tin cu Adrian!
Narcis... evident are voce cine poate face ca el?, pe cand tutu adrian freaca 2 vorbe acolo si se numeste hip-hop + vocea cam slaba!
Eu sper din tot sufletul sa castige Tutu Adrian mai ales ca abia am vazut acum prestatia lui si a fost uimitor ne-ar surprins pentru a 3a oara imi place ca are voce si ca melodiile sunt ale lui nu ca ceilalti concurenti care au voce insa copiaza melodiile asa adrian canta melodii compuse de el HAI ADY \m/
A castigat TUTU ADRIAN am stat cu inima in loc cand a anuntat castigatorul:X
Si eu tin tot cu TUTU ADRIAN pentru ca ar foarte mult talent si exact cum o spus si juriul stie sa transmita prin cantec mesaje foarte importante si pe langa talent are si un caz foarte urat deci are talent si are si caz si cred ca el ar trebui sa castige :X:X:X:X
scumpica_3107 întreabă: