SI eu, cam acum 2 luni. O catea si-a abandonat puii (2) langa pubelele de gunoii. I-am vazut pe geam si mi-am zis sa merg sa-i iau. Dar cand ma holbam eu la ei, 2 fetite au venit si i-au luat (sa innebunesc! asta vruiam sa fac eu!), dar m-am gandit ca vor sa ii mute de acolo si m-am dus dupa ele. Cand am ajuns jos, sufletu'! Nimeni! (adevarat, cine mai era afara in iunie, la ora 2 cand erau 40 de grade?!) si incep sa le caut prin tot cartierul. Nimic. Parca intrasera in pamant. Parca se teleportasera departe. Dupa 30 de minute (sau mai mult) de mers prin soare renunt. Ajung in casa, si ma duc iar pe balcon. Cand, ce vad?! Fetitele veneau cu catelusi in brate. Sa innebunesc (din nou), cum de nu le vazusem?! Asa, ii pun jos, le lasa niste apa si mancare in ceva si pleaca. Acum intru eu. Cu o cutie de pantofi, ma duc si iau cateii (de fapt catelusele-a trecut o zi pana mi-am dat seama) si ii pun in cutie (care era mica, foarte mica), urc sus si ii duc in baie, ii pun in cada si apoi le-am dus lapte. Cateva ore mai tarziu i-am dus la tara, unde sunt si acum. Uitasem, le cheama Madonna si Bella .
Uite aici oameni pe gustul meu!
cand voi avea spatiul, timpul si resursele fianciare proprii cu siguranta imi voi umple casa de animalute de pe strada. din pacate acum nu mi permit. desi de multe ori am fost la un pas sa merg cu cate un sufletel acasa, desi poate as fi riscat excluderea din chirie.
dar ma bucur ca mai sunt oameni cu suflet ca voi care mai aduc speranta unor biete animalute nevinovate.
In drum ce mergea spre serviciu, mama mea a gasit un catel caniche pitic negru langa un mall din Brasov, era plin de noroi, sange si era netuns de vreun an. S-a dus la servici si-a luat invoire si s-a intors dupa catel, l-a dus la un medic veterinar si apoi acasa, i-a facut baie si l-a tuns, i-am dat lapte si niste mancare. si inca si acum il am. L-am gasit exact in ziua in care trebuia sa aflu la ce liceu am fost repartizat Il am de 3 ani jumate
I-am pus numele Oscar dupa numele unei carti scrise de Anamaria Ferentz. Are si o melodie cu Oscar.
E simpatic catelul meu!
O noapte faina!
Daniel.
Annda, sa iti traiasca. Cel mare are 10 ani si se tine bine de tot . Asa ca, sa ne traiasca mult si bine .
Daca ar fi toti oamenii ca noi, cei care ne asumam responsabilitatea cresterii unui animalut de pe strazi, nu am mai vedea la toate colturile biete fapturi flamande si vai de ele.
Hashe86, crede-ma ca daca as avea spatiul si resursele necesare, Arca lui Noe ar fi minciuna pe langa ce as avea eu pe langa casa . Iubesc animalele si mi se rupe sufletul cand le vad fara casa si dispretuiesc ignoranta oamenilor.
Da, si eu am facut-o de o gramada de ori. E un gest foarte dragut. :X Si... e mai bine decat sa cumperi unul...
Daca gasesc intamplator o pisica/pasare sau un catel care nu arata prea bine o/il iau acasa de urgenta, daca pot, si o/il ingrijesc, ii dau de mancare, daca este grav ranit apelez la medicul veterinar.Acum multi ani chiar am avut un caine de pe strada(statea la mine in curte, ii facusem cotet), insa a iesit din curte si l-au prins hinghierii si de-atunci nu mai stiu nimic de el.As "adopta" cu placere, din nou, daca as avea ocazia.
Eu am la curte 10 caini care ii am de la hingheri 3 au murit 4 i-am at ca nu mai aveam mancare si trei ii am sanatosi tun toti au aceeasi varsta 9 ani.
Si eu am luat un pui de pisica, mic si dragut... l-am ingrijit, l-am spalat, l-am hranit iar acum are deja 1 an
Da, eu am 6, 4 caini si 2 pisici, toti aruncati de altii.Am un motan de 9 ani de pe Mosilor si o pisicuta de 4 luni care a traversat Bucurestiul in motorul unei masini, o catelusa abandonata la cernica, una aruncata in strada de familia unei batrane care a murit, un catelus care plangea pa mama lui omorata de niste romi si unul care era pe linia de metrou, dar ii iubim pe toti la fel
Si eu.
Am gasit o pisicuta in scara blocului, si am luat-o.
Acum s-a facut o grasana...si doarme toata ziua!
O cheama Rousy.
Eu m-am trezit intr-o dimineata cu o pisizutza (vreau sa precizez ca asta a fost in toamna trecuta ) Saraca pisicuta era ranita la o labuta saracuta era si foarte slaba si era si pui daca avea o luna... am ingrijit-o cateva zile si apoi am vazut ca respira greu ( nu stiam ca daca o sa mai traiasca era si foarte mica) Si eu care credeam ca era pisicuta si aproape dupa jumatate de an am vazut ca era motan Dar cred ca numele de Kitty se poate pune si la motani... In fine dar o am si in ziua de azi si nu imi pare rau ca am adoptato... Apropo luna asta implineste 1 an ...
Mie imi plac cainii de rasa si cand eram mai mica mi-am luat un ciobanesc mioritic dar a murit din cauza k a lins o otrava d sobolani din iarba cand i.am dat drumu sa se plimbe. era supravegheat de mine. mi-am reprosat mereu dar poate ca asa a fost sa fie...era destul de batran oricum... noi am imbatranit impreuna
d atunci nu mi-am mai luat alt caine dar intr-o zi am vazut un catelus negru si cret pe strada, abandonat si infometat(cred ca e o corcitura). si era asa d mic si speriat. si am hotarat sa il pastrez. traieste si acum. s. a facut mare si sper ca e fericit
Eu am incercat aproape fiecare pui niste pisicute la anul pe 2 iulie implinesc 5 ani 4 pisicute... iubesc animalele daca as sta la casa as aduce fiecare pui.recent am gasit o pisicuta foarte mica care nu a fost intarcata am stat cam 2 ore imprejurul ei sa vad daca vine maica dupa ea dar am luat-o si am hranito acum are 1 luna:d dar nu ii mai place in casa si i-am dat drumul sc implineste peste o saptamana 2 luni
Eu nu am adoptat nimic, findca daca ar vedea cainele meu ca ii mananca mancarea reactioneaza foarte violent...
OoBunnyoO întreabă: