| Andre a întrebat:

Cine imi da si mie un bichon havanese la maxim 200 ron din Bucuresti sau constanta va roggggggggggg am mare nevoie de un catelandru ori bichon havanese sau maltese sau westy ce aveti pui vreau dau funda

2 răspunsuri:
| Luuuv a răspuns:

Buna. Nu ai sanse sa cumperi vreaun bichon sau rase de acestea la 200 ron crede-ma. Acum 2 zile mi-am cumparata un Schanuzer Pitik love struck O minunatie si am dat 600 RON, sh am gasit bichon la 200 euro, deci crede-ma nu gasesti rase asa de vanzare pan la maxim 200 ron... daca vrei cauta donatii Bucuresti sau Constanta. Sigur vei gasi.winking

| sufletzel a răspuns:

Dar pentru restul chestiilor trebuitoare unui catel ai bani? Cu vaccinuri, patut, boluri, zgarda, lesa, ham, cusca de transport si tot ce are el nevoie cred ca te ajunge la peste 7-8 milioane. Ai bani si de astea? Sau il iei sa-l hranesti cu ciorba si oase? K daca ai avea bani de ele, cred ca ai avea si bani sa dai pe el. Cainii de rasa si de talie mica sunt extrem de sensibili si au o gramada de nevoi, nu e ca si maidanezul de la bunica de la tara care traieste cu ce da Dumnezeu.
Inainte sa te gandesti ca vrei, te-ai gandit daca poti sa-i oferi tot ce ii trebuie pentru o viata fericita? Sau il iei pentru ca e un moft si cand vei vedea cate nevoi si cati bani trebuie sa bagi in el, o sa-l abandonezi la colt de strada?
Daca vrei un caine, iti trebuie si bani pentru ingrijirea si intretinerea lui.