anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi da si mie un link de unde sa downloadez After Effects 04? Am auit ca ies animatii destul de misto cu el ( ex. RObotzii big grin ). Deci, stie cinea de unde as putea sa il downloadez, daca se poate pentru windows 7 ( daca nu e bine si asa, atata timp cat functioneaza ) Funda!

1 răspuns:
| AlexMercer a răspuns:

Bai tu n-ai auzit ca pe TPU nu se posteaza intrebari cu niste cuvinte din limba pasareasca (ex: misto auit etc?) Atunci citeste regulamentul a TPU! Sau iti citez eu din regulament: "Iti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde reviziundu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti... Asa ca fi atent\a la ce fel de intrebare postezi! Succes!