| nicusor556 a întrebat:

Cine imi poate spune ce sa faci la o nunta metin2 ro? catpoate tine nunta? cum stabilesti unde va fi? ce vafila nuta referinduma cu o sa fac sa dansez si cand o sa aflu tot o sa fie unta dupa o zi dup ce am afat ce aveam si va invit pe toti! sa veniti! adaugatima l prieten numele din joc este Nicusor556

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Daca scrii pe google "nunta metin2 ro"gasesti toate informatiile despre acest joc(ba chiar si forumuri de discutii cu alti jucatori).

13 răspunsuri:
| dana1986 a răspuns:

Asta depinde de tine si de mireasa unde, cat si cum dar oricum nu e greu eu am facut nunta in septembrie 2009 si eram si gravida in 8 luni si am dansat mai mult ca toti, o sa ai doar putine emotii la inceput., dar daca asta e poza ta nu crezi ca esti cam mic pentru o asemenea intrebare, oricum casa de piatra.

| alexutzu00791 a răspuns:

rolling on the floor) rolling on the floor))) nu m am putut abtine

| Baal a răspuns:

Bombonika... el se referea in joc virtualstraight face...si app pustiule o sa poti sa te casatoresti de la lvl 25 si mai departe scrie in carte(google)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aveti ma cu el ai place viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebiue sa ai lv 25 in sus dar iti trebuie si foarte multi bani numai smokingu este vreo 2kk si roachia la fel

| carmen_4289 a răspuns:

Stiu ca daca apesi pe b iti apar multe casute si la unele dintre ele scrie dans 1, 2, 3, 4, 5

| Kupika a răspuns:

Nicusor nunta pe m2 poate tine si o ora.depinde de miri ca ei decid cand incepe si se inchide.

| TrustterME a răspuns:

Nicusor, o nunta pe m2 poate tine si o ora daca nu ma insel.nunta nu o stabileste nimeni, nunta e ca toti ceilalti.si ce faci la nunta. e simplu dansezi, te saruri cu mireasa, mai dai alte emotii, te mai plimbe cu ea, chestii din astea

| TrustterME a răspuns:

Nicusor, la o nunta pe m2 stii ce poti face? e simplu:dansezi, te saruti cu mireasa, dai alte emotii, te plimbi cu ea, cam asta faci la o nunta. o nunta poate tine si o ora daca nu ma insel.nunta nu o stabileste nimeni.nunta pe care o faci e ca toti ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da trebuie sa ai inel de logdna sa ai costum de mire care se caseste toata nunta face 20k dansezi ma alt si dans, 2
3 si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicusor e foarte simplu sa fac o nunta iti trebuie 2 inele o, rochie, smoking, si buchet tu si mireasa stabiliti datele. BAFTA IN NAINTA!

| Alecsyyya a răspuns:

Caracterele de lv 25+ femeie/barbat se pot casatori si acumula puncte de dragoste ceea ce le va aduce beneficii.
Aveti nevoie de:

2xInel de Cununie – Unul al caracterului barbat celelalt al caracterului femeie.
1xRochie De Mireasa
1xSmoking
1xBuchet de Flori
Toate acestea pot fi cumparate de la negustorul ambulant din map2 iar inelul indeplinind o misiune de lvl 25.
Poate incepe nunta. Amandoi trebuie sa se duca la femeia batrana din map1 si sa apese pe "As dori sa ma casatoresc" si vor tasta numele celui/celei cu care vor sa se casatoreasc.Va va costa 1kk(1.000.000 yang). Nunta se inchide de la NPC Organizatoarea Nunti cand cei care se casatoresc doresc acest lucru.
Ei pot divorta de la Gardianul din Centrul Orasului platind suma de 5.000.000 yang(5kk)(cel ca vrea sa divorteze va plati)
Benefici:
-Cercei Armoniei: Rata de DMG intreg creste:8%
-Cercei Iubiri: Rata de lovitura critica creste:8%
-Colierul Iubiri: Puterea de atac a cuplului creste:40%
-Colierul Armoniei: Apararea cuplului creste:30%
-Bratara Iubiri: Punctele de experienta ale cuplului cresc:20%
-Colierul Armoniei: Puterea de atac a monstrilor asupra cuplului scade:15%