anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi spune mai multe despre ourworld?

5 răspunsuri:
| April27 a răspuns:

Ourworld

Ce este?
Acest joc este un joc virtual accesat de multi oameni din orice tari.

De ce sa joc?
Nimeni nu este obligat sa joace decat daca vrea.Toti se joaca din placere.

Cum sa joc?
1.Intra-ti pe www.ourworld.com.
2.in coltul din dreapta, sus, este un buton, apesi pe el.
3.Alege o fata sau baiat (alege-ti caracterul)
4.Intra-ti in joc!
5.In josul paginii scrie,, Save Caracter!" apasa-ti.Introduce-ti datele(numele care vreti sa il dati caracterului, data de nastere, email-ul, parola)
6. Apasa pe Zoe care iti v-a spune ce vei putea face sa avansezi!
Cum sa cresc mai repede?
Sus scrie "GAMES" acolo alegeti un joc si faceti flow asa se poate creste nivelul ~ In josul paginii in dreapta unde puteti vorbi cu ceilalti scrieti :test-mode 42 (cu litere mici) apoi apasati enter dupa ce ati apasat scrieti :cryptobiologist
Puteti de asemenea sa faceti multe lucruri in ourworld!

Ourworld e super, zic din experienta cauta-ma pe ourworld numele este OwEliteMuffin x3!

| AnaBlackVampire a răspuns:

Ourworld este un joc virtual. Trebuie sa iti istalezi toolabar pentru a primii gems si ati cumpara haine frumoase. Sau cu cions dar atunci va trebui sa astepti satreci levelul pentru haina respectiva. Nivelele se trec astfel: la fiecare nivel va trebui sa ai un numar de flow (cu cat nivelul e mai mare cu atat trebuie sa faci mai multi flow). Obtii flow fiind activ, jucat jocuri, sau facand challenges.

Mie una imi place acest joc descopera mai multe singurawinking

| AnaBlackVampire a răspuns:

Scuze vroiam sa spun "coins" si "sa treci"

pa!

| 0oBloodyMarryo0 a răspuns:

Iti voi spune eu cea mai buna descriere:
Our World este, pentru impatimitii jocurilor online, unul dintre cele mai populare jocuri.AnaBlackVampire a gresit cand a spus ca trebuie sa iti instalezi toolbar-ul. Poti lua codurile de pe internet simplu! Apropo, un mic sfat:treceti ca ai mai mult de 13 ani,ca sa iti bagi Facebook-ul.;-)In rest, trebuie sa treci nivele, ducandu-te la anumite persoane din lumile alea.De exemplu, in Boardwalk o ai pe Zoe.La ea vei face primii pasi:schimbare de look,de aspect, cheltuirea primilor bani la magazin si jucarea unui joc, dar si multe altele. Funda?

| IntrebariOurWorld a răspuns:

Hei, iti pot spune mai multe lucruri care nu toti le stiu. OurWorld este un joc virtual, in care iti poti creea un personaj, il pot face nivel mare cu ajuorul la flow. Flow- poti face : dansand, vorbind sau scrii test-mode 42 si cryptobiologist, poti face nivele si poti primii miscari sau insule, miscari poti castiga si la danceplanet, nu trebuie sa downloadezi neapara tolbar, mie mi-a dat antivirusu ca tolbaru are virsi, exista coduri mondaly pentru
gems. Ok. daca vrei mai mult, da-mi adresa ta de mess in mesaj privat, ok? Nu is mincnoasa, eu chiar vreau sa te ajut

Întrebări similare