| nightprinces a întrebat:

Cine imi spune si mie cum pot sa-mi conving parintii sa-mi ia o pisica?

7 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Roga un prieten sa gaseasca un pui de pisica abandonat si sa tiºl puna la usa tongue
Tu faºo pe nestiutoarea laughing
Si gata, sºa rezolvat ai pisica tongue

| Anca a răspuns:

Ioanamicuta, eu tareºs curioasa ce mancare mancau pisicii o luna cu 10 roni :O
Pai motanii mei mancau boabe cu 20 lei kg. Si sa nu crezi ca mananca 100 grame pe saptamana.
Erau 2! Si vreau sa zic ca in 3 zile mancau un kg amandoi!

Deci 10 lei ...cam nu prea.
Pe langa vaccinari, ii mai trebuie deparazitari!
Nisip 5 ron. eu nºam vazut...Eu le luam silicati, pentru ca era cel mai bun. Si dadeam pe el aproape pretul mancarii.
Il pishau imediat.

Daca nu iei nisip de calitate, miroase f urat! Si asa miroase...

Eu zic ca. undeva la minim 1 mil te incadrezi... minimul, minimului. daca nuºi dai mancare superpremium si nuºi iei cel mai scump nisip.

| Cσσкiє a răspuns:

Daca tot iubesti asa mult pisicii iar parintii tai nu sunt de acord sa primesti in casa, atunci poti totusi sa faci ceva in semn de dragoste pentru ele. Uita-te putin prin imprejurimile blocului si vei vedea cu siguranta pisici zgribulite, infometate la maxim care deja zac intr-o agonie a mortii sau merg clatinandu-se de ameteala ce le-a cuprins trupusorul gingas, datorita frigului si a foamei si a setei. Poti sa iei ceva de mancare din casa si sa le mai duci din cand in cand, ca tare iti mai multumesc chiar si din priviri si pe deasupra iti pun la dispozitiune toata dragostea lor, pentru ca au multa de daruit si e cea mai sincera dragoste. Daca faci acest gest si vor observa parintii tai cat ii iubesti, sunt sigura ca-ti vor ingadui pana la urma sa aduci unul in casa. kiss

| andreea_1536 a răspuns:

Pei du-te la plimbare cu ei la un targ si acolo. te rogi si tu de ei ca o sa vada ca sunt asa draguti si s-ar putea sa cedezetongue

| Im.GIulee a răspuns:

Le spui ca doar tu o sa cureti dupa ea si ii rogi sa-ti ofere o conditie: Sa dai cu aspiratorul in fiecare saptamana, sa iei note mai bune, bla bla. Aminteste-le in fiecare saptamana, dar nu in fiecare zi ca dupa aia fac urat o. o Oricum in general toti se plictisesc si tot parintii ajung sa curete si sa le iubeasca cel mai mult straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa ii convingi daca nu vor. Poti sa incerci sa le dovedesti intr-un fel sau altul ca poti sa ai grija de ea, sau poti sa faci ca mine si sa iei un pui abandonat de maidaneza de pe strada si sa il ingrijesti, si atunci poate iti vor lua o pisi...sau poti sa o pastrezi pe aceasta(cum am facut eu. a si facut pui...)sa stii ca daca iei o maidaneza de pe strada o sa fie mai prietenoasa si mai recunoscatoare.

| ioanamicuta a răspuns:

Si mie imi plac mult pisicile iar parintii nu au fost de acord.Acum eu iti dau un sfat...lung.Trebuie sa ii multumesti pe parintii cu note bune, si sa iti faci curat in camera.Asa le vei arata ca esti destul de responsabil sa ai una. Dar sa stii ca o pisica are nevoie de multeeeee lucruri si costa mult.

Vaccinari:in jur de 30-40ron
Mancare:cheltui pe luna cam 10-12ron
Jucarii:20-30ron(ca sa nu iti zgarie prin casa)
Un loc pentru,, nevoi":costa nisipul5-10ron

Asa ca eu iti zic sa te mai gandesti daca poti face intr-adevar atatea sacrifici

(Crede-ma eu am avut un motan, era dragut dar ne consuma bani)

Mult succes happy

Întrebări similare