Intrebare venita din Romania pentru radio Erevan:exista viata inainte de moarte?
Trei blonde blocate intr-un lift: -AJUTOR, AJUTOR, AJUTOR! striga ele asa mult si bine pana cand una din elel(aia mai desteapta) zice:-mai fetelor, hai sa strigam alternativ, poate e mai bine. incep celelalte doua:-ALTERNATIV, ALTERNATIV! 2) un mare comerciant de aspiratoare vine la cas unei babe ciocane la usa, baba raspunde si comerciantul zice:-doamna va prezint cel mai nou model de aspirator, in trei min., curata tot! economisiti curent si timp! dupa ce zice el toate astea scoate din geanta o galeata plina ochi cu balegar. o arunca pe covorul babei si zice:-daca aspiratorul nu curata tot in cinci min., eu mananc restul cu lingurita! la care baba:-pai maica, ar trebui sa ai pofta mare, ca la noi s-a taiat curentul de 2 ore!
Sotul pleaca la mare in concediu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P.S.: Vai, daca ai sti ce cald e aici!"
De ce nu te abonezi gratuit la Acasa.ro si ti se trimite zilnic un banc? Unele sunt foarte bune.
Doi betivi pe calea ferata.
primul:ce intuneric e pe scara blocului!
al doilea:si ce reci sunt scarile
primul:iauuzi! se aude si liftul
2 disperati pe messenger:
-Baa, ai vazut ce misto ninge afara?
-Serioss? da mi si mie linkul
2 blonde la telefon:
-Fata ne intalnim azi?
-Da. Unde?
-Unde vrei tu.
-La ce ora?
-La ce ora vrei tu.
-Bine asa ramane.Paa!
Doua bufnite stau pe o creanga: una la un moment dat una spune: buhuhu, iar cealalta raspude: da buhuhu la mama ta ca mai speriat!
Doi orbi merg la cinema. Unul se pune in primul rand iar celalalt mai in spate. Cel din fata zice '' Ba vezi '' iar celalalt zice '' NU '' si el ii spune '' Atunci hai mai in fata '
La doctor:
-Mai aveti cazuri de boli mentale in familie?
-Da, sotul meu isi inchipuie ca el conduce casa...
La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce!
ghitza, c ai patit la buza? ai cazut?
ghitza:nu! am fost cu tata la pescuit! si mi sa asezat o viaspa pe bot!
si tea intzepat?
nu! ca a omorato tata cu lopata
ce face un rrom cand il pui la calculator... se uita in Recycle Bin...
sper sa iti placa
Bula ajunge in Iad si este distribuit la cazanul cu unguri; trebuia sa le dea cu lopata in cap in cazul in care scoteau capul din smoala.
Dupa 10 zile se plange lui Nichiduta ca e foarte greu si este redistribuit la cazanul cu nemti.
Dupa alte 10 zile, iar se plange ca ii este greu si este redistribuit la cazanul cu romanii.
Dupa 10 zile este intrebat cum merge treaba.
,,- E nesperat de bine! Cum se ridica unul, doi il trag la fund."
Pai:
se intalnes cei trei prieteni: Maria, Bogdan si Tiganusul
toti trei fac un pariu cine sta cel mai mult in cocina unui porc castiga o bicicleta si 10 lei.
intra maria prima sta ea 1 ora iese afara si spune :
-Pu..., ce pute porcul asta!
apoi intra si bogdan sta si el 1 zi iese afara si spune:
-Pu..., ce pute porcul asta
apoi intra si tiganusul sta el 1 saptamana iese porcul si spune:
-Pu..., ce pute tiganusul asta!
Care e formula la apa chioara? H2O cu ochelari.
ce e mic, negru si il doare inima? Adrian Copilu' Minune
sfer sa fie de folos
anonim_4396 întreabă: