Eu am cont, dar nu mai joc pentru ca jocul cere prea multe resurse si eu nu am o placa video destul de buna ca sa indeplineasca cerintele jocului. Oricum pentru mine nu e mare lucru, pentru ca personal mi se pare cam plictisitor jocul, mai ales ca daca nu cumperi sau platesti ceva ( sa cumperi lucruri cu bani reali ) nu prea ai senzatii tari in joc ci nu ai ce face decat sa te limitezi doar la lucruri simple in timp ce joci sau in timpul jocului.
Aveam si eu la un moment dat cont pe sl dar am renuntat la lumea aceea pentru ca nu mi se mai parea interesanta , mai ales ca mi-am dat seama ca am cheltuit prea multi bani pe o lume virtuala
Aveam si eu la un moment dat cont pe sl dar am renuntat la lumea aceea pentru ca nu mi se mai parea interesanta, mai ales ca mi-am dat seama ca am cheltuit prea multi bani pe o lume virtuala
Am avut.imi mergea cam greu(calculator prost) si l am sters. e cam prostioara, un fel de chat virtual...si daca vrei sa faci prostii trebuie sa fii VIP.kids are not allowed.
Deniissel întreabă: