| anonymakiss a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine intr-o problema? Am 3 perusi (2 femele si un mascul) toti intr-o singura colivie. Mascul se imperecheaza cand cu una cand cu cealalta. Una din femele este foarte agitata: se plimba de colo-colo pe bara, roade din calciu sau din recipentele pentru mancare, tipa intr-una, se bate cu cealalta femela, sta culcata si-si freaca capul de acel calciu. Ce pot sa fac? Cumva are oua dar nu poate face de frica celeilalte ca sa nu se bata? Astept raspunsuri cat mai multe, va rog [-O

4 răspunsuri:
| GossipGirl_2226 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i pui in colivii diferite nu cred ca le place sa stea toti inghesuiti acolo.

| darielle a răspuns:

Eu cred ca ori nu-i place sa stea singura intr-un colt.Pentru ca, asa ne simtim si noi oamenii. Daca papagalul mascul sta langa cealalta pasare, cred ca celalalt papagal femela se simte si ea singura.

| anonymakiss explică:

Dar cum imi dau seama daca nu cumva ea vrea sa faca oua dar ii este teama de cealalta?

| dragos12 a răspuns:

Pai daca vrea sa faca oua incepe sa stranga pene si alte chestii de pe fundul colivii si sa le puna intr-un loc am patit asawinkingbafta sa ai puisori