Buna
Daca are un mieunat mai strident, inseamna ca este in calduri, daca nu, cred ca sufera de ceva.
Poate ii ieste rau.
O seara buna
Are 3-4 luni si variant 1 ii clar ca nu-i adevarata, de suferit nu stiu de ce ar putea.
Pisicile sunt animale nocturne. Probabil are chef de joaca si se simte singura. Incearca sa te joci cu ea mai mult, inainte sa te duci sa dormi, da-i sa manance apoi si pastreaza ritualul. Nu va mai mieuna. S-ar putea sa te trezeasca peste vreo cateva ore, dar ignor-o. Cu timpul va scapa de acest obicei. Si eu am doua pisici si la fel au facut la inceput, mai ales cel pe care l-am luat de cand avea doua luni. M-a trezit noaptea in primele doua saptamani, dar acum nu mai o face si doarme toata noaptea. Se trezeste doar sa mearga la toaleta si sa manance sau sa bea apa. Ambele fac la fel.
Am avut si inainte pisici si nu am stiut de "programul asta" si m-au trezit toata viata lor noaptea din somn si pana m-am mutat de acasa.
Trebuie doar sa le inveti de mici si sub nicio forma sa nu le acorzi atentie cand miauna noaptea. Nu o goni, nu te juca cu ea, nu o mangaia, ignor-o complet. Nu este nimic in neregula cu ea, pur si simplu vrea atentie.
Desh întreabă: