Eu am un pui,e promis cuiva deja,dar si de nu ar fi existat in lumea asta un doritor in afara de tine,tot nu ti l-as fi dat. Un caine nu este un moft ci o responsabilitate, de intretinere nu mai vorbesc. Pe luna, la catelusa mea ma costa intretinerea ei(nu cumpari lucru exagerate, traieste decent, cum ar trebui sa creasca orice caine) 250-300lei. Cainii nu traiesc cu resturi de la masa, ci cu mancare de calitate.
Puiul are 2 luni jumatate si pana acum deparazitarile m-au costat 20lei, vaccinurile 150lei, iar peste doua saptamani mai dau 100lei+bobite aprx. 50-60lei.In plus,daca as pastra ar mai trebui sa cumpar patut pentru el, pernuta/patura, accesorii, jucarii, deci ajung la 600-700lei doar in 2luni(prima luna nu o pun fiindca a fost crescut de mama lui).nu mai pun la socoteala timpul acordat doar lui:plimbari, educatie, dresaj.
Gandeste-te daca iti permiti sa faci toate astea.
In incheiere vreau sa mai zic doar atat: cainii de rasa se cumpara, metisii se doneaza.
Mai am caine dar eu vreau un ul mic si fara bani si sa stii ca fac tot ce trebuie pentru caine
Cum am spus: cainii de rasa se cumpara, metisii se ia gratis. Uita-te pe site-uri de adoptii trebuie sa gasesti un catel mic si dragut, faci si o fapta buna.
Mai caine pichinez nu am, dar iti dau pisica pe post de caine daca vrei Cauta si tu pe net in anunturile din orasul tau
Mai am caine dar eu vreau un ul mic si fara bani
anonim_4396 întreabă: