Buna, nu vreau sa fac misto de tine si sper ca nici tu nu vei face. Si eu am avut o experienta de genul, iar raspunsul este foarte clar ca trebuie sa,, scapi'' de ei. Eu am avut 5 catelusi si nu era tocmai in regula, a durat o geroaza pana am gasit cdoritori de animalute de companie, dfar exista o metoda mai...ciudata. Eu i-am vandut dar in disperare am incercat sa gasesc o modalitate, si daca vrei poti sa legi pisicutele cu o fundita rosie si ii poti oferi cadou unor prieteni, sdau faci cateva poze dragute cu ei si le arati colegilor de la scoal, sigur o sa vinzi asa macar unul. Sper cav te-am ajutat.
Am fost şi eu în situaţia ta, acum ceva mai mulţi ani, tot aşa de la o mâţă... au ajuns 9, am reuşit totuşi să le dau, şi suspecta a fost castrată într-un final. Ce poţi să faci, e să-i ceri bani dacă n-are timp şi să te duci tu cu ea. Oricum, cunosc situaţia şi e nasoală.
Ah şi eu am avut mare noroc, că am reuşit să dau 3, iubitei mele de atunci... şi restul mai mult le-am donat, adică vândut dar simbolic. Chestia că, acu s-au mai schimbat treburile, eu vorbesc de acu` 10 ani, în prezent nu prea mai poţi să le dai aşa fără acte, fără vacin. mai nou şi cu cip(nu ştiu dacă şi a pisici, dar la căţei sigur). Acum nah. cum te descurci şi tu.
MilkaGurlRo întreabă:
愛LeEu愛 întreabă: