| TheM0nst3R a întrebat:

Cm sa imi conving parintii sa imi i-a un caine labrador mai ales tatal.Va rog un raspuns!

Răspuns Câştigător
| MeCoolFunny a răspuns:

Aici este o problema foarte complicta. Uite o lista in 10 pasi cu care poti sa-ti convigi parintii, dar si pe tine ca esti destul de pregatita si responsabila sa ai un caine. : 1.Incearca sa gasesti o slabiciune fata de catei la cel putin unul din parintii tai, sau la o ruda apropiata care are un catel si atunci cand parintii tai sunt prin preajma dai telefon si vorbeste cu acea persoana tare despre caine astfel incat ei sa creada ca iti doresti foarte mult. 2.Incepe un jurnal in care sa scrii cateva chestii in care sa scrii cateva chestii la inceput pe dati din 2 in doua luni iar pe ziua din urma ia niste reviste pentru caini si decupeaza cativa catei adorabili si scrie cate ceva despre ei cum ar fi:of,daca ar fi macar un catelus mic,alb si pufos care sa nu mai creasca.''of,imi pare rau (numele catelului inventat de tine) chiar daca nu te am si nu te-am cunoscut stiu ca te iubesc foarte mult'',apoi lasa jurnalul fals la indemana parintilor tai si scrie cu litere mari pe el,, JURNAL'' astfel incat ei sa stie despre ce e vorba, fiind tentati sa se uite. 3. Uita-te in permanenta in reviste despre animale in timp ce parintii tai sunt langa tine, pune pe ecranul calculatorului o poza cu un catelus mic, alb si adorabil si apoi uitate impreuna cu ei pe internet la filme cu catei credinciosi si draguti. 4.Intereseazata pe la vecini si oferate sa plimbi uneori cainii acestora astfel incat parintii tai sa vada cat de mult iubesti. Daca ai prietene sau prieteni cu caine mergi pe la ei spunandule parintilor ca abia astepti sai vezi din nou, pe acei catei draguti. 5.Intereseazate pe la pietele si magazinele de animale si gaseste un caine care tiar placea si sa ie destul de mic,sa nu creasca prea mare,sa aiba un pret bun si sa aiba vaccinurile facute. Dupa ce gasesti catelul potrivit asigurate ca mai ai si altii din magazine de animale diferite pe care iai prefera,apoi plimbate cu unul din parinti care pae sa dezvolte o slabiciune fata de acestia,pe aleile unde sunt magazine cu animale si cerandui sa intre cu tine si sa va uitati. Apoi incepe sa vorbesti iubitor cu cainele ales din acel magazin si admiral si laudal pentru absolut tot ce e el:mic,vaccinat,sanatos,jucaus,cuminte,iubitr,dragut,pufos; Iar,cu pretextul de a lua o inghetata,prajituri,reviste,carti etc, de la un magazin din apropierea fiecarui loc in din care tyiai ales un caine favorit,mai invitati parintele cu slabiciunea fata de ei pe acolo,aratanduil, prefacandute ca e prima oara cand ii vezi si ce adorabili sunt, apoi incerca la cateva magazine si cu parintele mai putin ingaduitor. 6.La masa sau cand ai ocazia, povesteste intamplari miraculoase,unde niste caine loiali au ajutat,salvat,siau dat viata sau siar fi sacrificat un picior pentru stapanii lor,pe care leai auzit de la,, stiri'', fiind extrem de impresionata de faptele lor. 7.Intereseazate de cateva amanunte dspre ei,astfel incat sa dai dovada ca esti extrem de innebunita dua ei cum ar fi: A)Cele mai importante lucruri de facut la veterinar. B)Stiati ca un caine manaca iarba atunci cand simte ca e bolnav sau ste din instinct ce anume trebuie sa mestece. C)Cainii au un simt foarte bun al mirosului si un simt care le permita sa simta ceva rau ce se va intampla chiar si cu ore,zile, saptamani, luni inainte? 8.Asigurate ca nu exagerezi, cainii fiind singurul lucru despre care vorbesti de la ora 8 a diminetii pana la sfarsitul zilei. 9.Acum asta este o parte optionala dar pentru faptul ca e vacanta ar trebui sa mearga.Intreabati vecinii daca pleaca in vacanta si nau cui sai lase cainele adorabil timp de 1, 2 zile.Intreabati parintii daca nu te lasa sa-l iei in casa si sa ai grija de el pentru vecina ta,astfel facand o fapta buna,neuitand sa mentioezi ca vei fi foarte responsabila si nu te supara sau nu plange daca nu sunt de acord.Pur si simplu afiseaza o fata putin dezamagita si cu cea mai mare sinceritate spune,fara sai privesti spune:,,E in regula,va inteleg,oricum nu mie scris sa ma bucur de compania unui sufletel asa de fragil si sincer precum un catel nici pentru cateva ore in viata...apoi pleaca plangand dar dand senzatia ca nu vrei sai face sa se simta prost incecand disperat sa te potolesti. Apoi daca vin sa te consoleze,spune-le la fel de sincer si de binevoitor ca nu e vina lor,ca intelegi si ca (incepand sa plangi din ce in ce mai tare) ca e ok. Dupa aceea intoarcete cu fata spre ei zicand cati pare rau si ca o sa fie bine,intorcandute iar cu fata de la ei, punando pe perna si lasand sa-ti iasa cate un smiorcahit infundat, pana vor pleca.Ai sansa sa spuna da, si daca acest lucru se intampla ai grija sa te comporti absolut exeplar.Sa te scoli devreme sa plimbi cainele dimineata,la pranz si seara, sai schimbi mereu apa si sal hranesti si sal dresezi sa stea cuminte pe un petic de patura pus undeva in camera ta, unde el sa stea linistit si unde sa te joci cu el din cand in cand cu el foarte bucuroasa.Cand vecina/l va veni sal ia ai grija si fie curat si pieptanat,ea astfel sa se minuneze si sati laude cmportamentul exeplar,tu mereu cu zambetul pe buze,iar dupa ce pleaca sa lasi sati picure o lacrima de tristete dupa aceea sa le multumesti din suflet parintilor ca teau lasat si sa spui ca a fost un lucru foarte frumos, bun si uimitor pentru tine, dupa care sa repeti in mod frecvent primii 7 pasi. 10.Intrun final dupa ce esti sigura ca iai convins, convoaca o sedinta de familie.Pe un grafic pune toate lucrurile pozitive la care te ajuta cainii sentimental, dar si fizic cum ar fi faptul ace bine sa iei aer curat cand ii plimbi. Dupa aceea schimba foaia foarte plina de incredere, Citeste 3 sau 4 comentarii pozitive de la oameni care stau cu cainii la bloc. Pe urmatoare pagina incadreaza toate lucrurile negative despre cain, sciindule mare pe o foaie astfel inact ele sa para putine, cum ar i ca ei au nevie sa mearga la baie.Pe o alta foaie prezinta tot ce vei face tu, in fiecare zi pentru a avea grija de cainele tau cu lux de amanunte pentru fiecare problema.Pe penultima pagina arata-le motivele principale pentru care vrei un caine: A)Ii iubesc-stiti si voi asta,ei mereu ma fac sa ma simt bine si ca o persoana foarte buna cand sunt in preajma lor, mai ales ai prietenilor. B)Ti-ai dorit mereu asta ei fiind animalele preferate-toata lumea isi da seama de asta pentru ca observa ca sunt foarte interesata de ei. si un eventual punct,, C''. C.Esti foarte respunsabila cu ei si u vrei un caine mare neaparat,unul mic fiind la fel de dragut si adorabil,pe cat si de iubitor si de credincios-mentioneaza cat de bine te-ai descurcat cu cainele vecinului,vecinei atunci cand el/ea a fost plecata,ea/el chiar laudandute despre responsabilitatea ta. Pe ultima foaie scrie cu litere mari,,IL IUBESC SI IL VOI IUBI MEREU''. Roagai sa nu spuna absolut nimic pana in urmatoare zi, rugandui de asemenea sa se gandeasca mai bine, chiar daca raspunsul lor este pe deplin da. Nu uita sa le spui iar sa se gandeasca. Daca aduc iar vorba de faptul ca locuiti la bloc amintestle cat de responsabila ai fost si cat de bine traiesc acei oameni care au scris comentariile despre traitul la bloc cu un caine din afisele tale.Iti urez succes! Sunt buna la sfatuit de obicei! Chiar imi doresc sa te ajut pentru castiu ce simt eu defiecare data cand aduc un piso acasa, cand managai un catelus mic si alb ca o oita sau cand gasesc pi de vrabiute raniti si cazuti din cuib! Succes si chiar daca nu primesc findita te rog mult sa incerci pentru ca sunt sigura ca un caine va fi esxtrem de norocos sa te aiba ca stapan! Succes!

6 răspunsuri:
| smile20000 a răspuns:

Daca sstai la bloc in nici un caz un labrador ca o sa fi ingropataa de amenzi si eu imi pisez la cap de 5 ani si abia la iarna o sa imi cumpara un pui de chow chow

| Jadis a răspuns:

Spune-le ca intotdeauna ti-ai dorit un caine. Si daca inveti si ii asculti pe parinti ei te-ar putea recompensa. Sa le psui ca esti destul de mare sa ai un caine. Promite-le ca il vei hrani, il vei plimba, il vei dresa, sa ai grija sa nu alerge prin casa, sa nu isi faca treburile pe covor, sa nu sparga ceva, sa nu lase par (astfel o va enerva pe mama ta). Deci va trebui sa fie cuminte. Mai roaga-i si tu si daca sunt de treaba te vor intelege! Daca au zic deja un hotarat NU nu mai insista.

| MariaDD a răspuns:

Poy nu mai bine iti iei un golden retriever? ca e cam lafael de mare mai destept decat labradorul, are mai multe abilitati si e mai frumos si reusesti sa-si convingi tatal ...stai cumva la bloc daca da e mai greu dar vezi ca caini din rasele retriever au nevoie de 1 cel putin o ora de miscare

| xReminisce a răspuns:

Prima data il iei cu frumosu [ gen: ce faci, pot sa iti zic si eu ceva ] si ii zici...hee hee

eu asa ii fac parintilor si primesc ce doresclaughing

| DeeaATha a răspuns:

Poti sa ii tot spui "Te roooooog, imi iei si mie un catel?"
Totusi daca stai la bloc nu o sa iti ia un labrador. Poti sa le spui sa iti ia un pechinez, sunt micuti si pufosi.
Eu asa am facut si mi-a luat un pechinez imperial.

| tynnabubulina a răspuns:

Poti sa ii evidentiezi cat este de loial un caine labrador.Eu am un labrador si este foarte atasat de familie,te apara, este foarte jucaus, si este perfect pentru familie.