| Tpuùuuuu a întrebat:

Cred ca in curand o sa imi moara cainele. Cum o sa pot sa trec foarte repede peste aceasta faza. Nu. Nu iau altul.

6 răspunsuri:
| tuguiflorian a răspuns:

Muzica, sport, activitati de tot felul.

| Mwha a răspuns:

Pai cu ce ai vrea sa te ajutam noi? Dacă ți se pare ca moare în chinuri poți sa.l duci la veterinar să.I facă o injecție letala ca sa.i fie mai ușor. O sa fie greu, stiu, sI pisica mea a murit ( nu de bătrânețe ) și încă îmi e greu cand mă gândesc la ea și ea a murit de 2ani. Pai altceva ce sa-ti mai zic, poti sa incerci sa ieşi in oraş cu prietenii să te distrezi si razi super mult, cred ca asta si-ar dori câinele tau, nu? uite si un poem dragut care pe mine m-a ajutat cat de cat: "Do not stand at my grave and weep.
I am not there. I do not sleep.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry;
I am not there. I did not die.".
Acum in ultimele lui momente de viata joacă-te cu el mult, si iubeşte.l pentru ca in curand o sa.ti fie dor. Imi pare rau pentru tine, stiu ca unii oameni nu înţeleg cat de dureroasă e moartea unui animal.
Dar daca pot să te intreb, de ce crezi ca e pe moarte? Nu mai bine l-ai duce la veterinar, sa te asiguri? Poate te agiti degeabalaughing

| Daredevil1998 a răspuns:

Timpul le vindeca pe toate

| Misfits a răspuns:

Ia altul

| Caprioru_Cosmin_1995 a răspuns:

Nul arunca exista cimitrul de caini Du-te la un medic poate ai noroc sa ti se vindece si daca e Chiar daca ai spius ca nu iti iei altu ia-ti unu La fel si o sa vezi dar ia-ti la fel ca el si spune ca ala nu e mort si al tau

| Kandia15 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca e intr-un loc mai bun sad Stiu cat de greu e. Catelusa mea era sa moara de vreo 4 ori, dar a supravietuit din fericire. Du-te la veterinar, poate mai are o sansa. sad Imi pare sincer rau