| lov3rboy23 a întrebat:

Credeti ca blondele sunt mai bune decat brunetele?

Răspuns Câştigător
| DeeaDLove12 a răspuns:

La corp da, la IQ Nici o sansa oh go on laughing

20 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Poti sa ai ce culoare de par vrei, si sa fii ce vedeta vrei, daca nu te ingrijesti sa arati cat de cat bine, si daca esti mai rau decat bata, eu unul nu ma uit la acea femeie.
Daca arati cat de cat ca o femeie, si gandesti ca un om intreg la minte, si iubesti persoana care tine la tine din toata inima atunci eu te consider o femeie perfectahappy

| Dina a răspuns:

Nu conteaza, oameni sa fie!

| AzZy a răspuns:

Blondele sunt mai frumoase, parerea mea, insa faza asta cu blondele sunt proaste nu e adevarat. Fetele indiferent de culoare parului gandesc mai putin daca asa au fost invatate. Brunetele... arata bine, dar le da un aspect mai de tigangusha, nu in toate zacurile si oricum asta e doar parerea mea. In concluzie eu as alege blondele.big grin

| Narcis2007 a răspuns:

Nu

| Dragosh_8212 a răspuns:

Cele mai multe da big grin

| RainbowAndra a răspuns:

@ßℓคçкßℓღღđ Si eu trec tot a 8-a, am o blonda la fel in clasa laughing

| besmartbeclever a răspuns:

La ce te referi cand spui "bune"? laughing

| PapushaDeCristaL a răspuns:

Nu e adevarat...e invers

| cathwoman a răspuns:

Noop

| larysa_5081 a răspuns:

Hmmmmmthinking, pai depinde la ce te referilaughing la suflet? laughing
mereu se spune ca blondele sunt proaste, dar nu e asa! bruneletel... sunt mai speciale cumva... atrag mai repede baietii! de ex eu sunt bruneta si toti baietii roiesc in jurul meu! nu mereu ma bucura! dar fetele fie brunete, roscate, blonde, satene, etc. sunt toate la fel fie ca la sufletlaughing fie ca in dragoste( stii la ce ma refer) laughing
atat vreau sa iti spun! bafta in continuare!

| alexaalexandraa a răspuns:

Depinde la ce te referi. Dar as putea sa-ti raspund, singura diferenta este culoarea parului.

| Eminem2012 a răspuns:

NUUUU.Sub nicio formano talking

| niky013 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens "mai bune"? Mai bune la suflet, mai bune la pat, mai bune ma matematica, la ce sa fie mai bune?

| dreamgirl16 a răspuns:

Singura diferenta e culoarea de par! O blonda e mai evitata in general de baietii cuminti si care cauta o relatie stabila! Roscatele sunt considerate mai nebunatice si pline de viata, sau invers! brunetele.ce sa zic.eu sunt bruneta si roiesc baietii in jurul meu! Brunetele.considera lumea. sunt mai "oficiale", cuminti si simpatice:d parerea mea!

| RukkyRukkya a răspuns:

Dragalaughing eu st cls 8 sh prietena mea era cea mai zapacita din scl.laughing si era blonda.nici nu invata.batea toti baietilaughingtoate fetele.nu baga profesori in seama la orelaughingrolling on the flooraia era blonda adevaratarolling on the floor)

| RukkyRukkya a răspuns:

Ahaaa

| RukkyRukkya a răspuns:

Nu nu stlaughing)

| HybridLover a răspuns:

Depinde, eu intotdeauna am avut o slabiciune pentru blondele cu ochii albastrii si cu tenul cat mai alb posibil. Dar de asemenea imi plac si brunetele si nu tin cont de culoarea ochilor in aceasta categorie, *cred ca e avantajul lor happy in fata blondelor*.

+ultimul aspect: inteligenta

| lov3rboy23 explică:

Ma refer daca sunt mai bune la aspect si "suflet".

Întrebări similare