| KinG_5058 a întrebat:

Credeti ca daca as tine un caine din rasa Beagle in apartament las chinui? Mentionez de asemenea ca ar sta singur 6 ore pe zi.As dori sa aud parerile proprietarilor cainilor din aceasta rasa, nu doar sa aud de 10 ori ce scrie pe internet.

5 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Daca sta 6 ore pe zi singur mai bine renunta la idee. Nu il chinui daca il tii in apartament si daca faci multa miscare cu ei. Dar sa il lasi 6 oree singur o sa planga si o schilaie si crede-ma ca vecinilor nu le va placea. Mai ales ca rasa beagle latra foarte mult, deoarece este un caine de vanatoare[ cred ca sti asta de pe ent]. Eu zic ca o sa il chinui daca il lasi singur.

| paulpaul25 a răspuns:

Tu cam ce crezi? Chiar daca nu sunt o rasa de caini de talie mare,tot au nevoie de miscare si mai ales in apartament, si sa stea singur tu cum crezi ca se simte? Eu am o vecina care are un caine din rasa Beagle si sta foarte mult timp cu el acasa dar cand pleaca saracul, plange si schiauna si urla! Normal ca ii e greu ca.Toti cainii de pe lumea asta orice rasa ar fi se simt mai bine cand sunt in aer liber si au spatiu sa alearga, sa se joace etc.Deci raspunsul meu este Sa nu iti iei un caine in apartament oridecare ar fi! Mai bine un hamster,o testoasa, un papagal, niste pesti dar caine sau pisica in orice caz NU
parerea mea

| xyz321 a răspuns:

Buna, depinde de vecini. Si eu 2 caini am avut si am fost nevoit sa-i donez deoarece nu avoem liniste cu vecinii. Nu faceau mai nimic doar ca mai latrau de 2-3 ori cand auzea soneria de la usa. la inceput am dat unul crezand ca va fi mai bine insa dupa cam 4luni chiar nu mai rezistam din cauza la 2 vecini. imi pare rau dupa ei si cred ca cel mai bine pentru tine este sa nu iti faci de lucru ca vei regreta mult. la mine toata ziua era cineva acasa dar tot nu a fost suficient. iti dai seama ca daca la tine va sta singur cca 6 ore probabil ca se va simti abandonat si va incepe sa urle ceea ce poate fi stresant pentru cativa vecini ma putin intelegatori. daca se poate fundita...

| anny_5868 a răspuns:

Pana la urma este de talie medie pentru ca se incadreaza intre 10-25kg si nu cred ca l-ai chinui, eu iubesc cainii, sa nu se inteleaga gresit, dar fiecare om se duce la munca si pana la urma asta nu inseamna sa nu mai ai caine! Daca intr-adevar iti doresti asa de mult unul eu zic ca nu ar fi o problema sa il lasi 6 ore, doar sa petreci timp destul cu el, sa nu se plictiseasca si cat timp stai tu cu el acasa.

| Diana_Ciutar_1977 a răspuns:

Buna, eu am avut boxer in primi 2 ani dezastru dar dupa copilarie exemplar de cuminte exact ca un om astepta si 7-8 ore singur. A murit in vara si vreau si eu beagle daca ti-ai luat unul spune-mi si mie cum este si eu muncesc 6 ore pe zi.V-a trebui sa stea singur, ce ma sfatuiesti. raspunsul trimite-mi pe pagina mea de facebook Diana Ciutar merci