| wolfves a întrebat:

Credeti ca e greu sa ai si caine si sa iei si note bune la liceu/facultate in acelasi timp? Ma refer la note de 9 si 10.
Chiar as vrea, dar nu stiu, mai ales ca la mine e si greu cu trezitul devreme, dar cred ca nu trebuie neaparat sa il scot mereu. Adica daca e un caine cu nivel de energie mai scazut, e ok, mai ales ca isi poate face nevoile unde il inveti ca pui.
Stiu deja cainele de talie medie perfect pentru mine, care poate avea si energie cand e scos la plimbare, dar ii place sa fie si un „couch potato" ca mine si sa se cuibareasca in poala stapanului (mai ales ca pentru asta a fost facuta rasa pana la urma). E vorba de Spaniel Cavalier King Charles.
Pareri, poate din experienta personala? (oricum o sa imi iau caine cand ma mut ca nu vreau sa stau singura si ador cainii, dar ma gandeam poate de acum, mi-am dorit de la 7 ani).

Răspuns Câştigător
| smihai23 a răspuns:

Nu cred că e greu deloc. Adică un câine nu cred că-ți răpește mai mult de 1-2h pe zi cu o plimbare, plus că ai zis că-i place cuibăreala în poala stăpânului. În fine, dacă zici că ești de 9 și 10, puțin relevant ar fi timpul pierdut dacă știi să te organizezi. happy

2 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

N-are treaba. Doar sa nu fii prea ocupata.

| pandicornAlle a răspuns:

Nu pot sa zic ca e usor. am un caine iar pana l-am invatat sa faca pe covoras "mi-au iesit peri albi " e greu intr-adevar dar merita. Daca ai si pozitia financiara buna sa il poti intretine deoarece rasa aceasta e foarte sensibila e bine. dar cand e pui e greu cu el / ea deoarece are nevoie de foarte multa afectiune pana pe la varsta de vreo 3-4 luni cand nu mai e atat de atasat si e mai independent. Oricum mult noroc cu cainele daca iti vei lua.