Sg ca da. unii oameni sunt ff atasat de animalele de companie, si e normal sa le faca cadouri, sa ii alinte, sa ii trateze ca pe niste perseu inca nu am animal de companie, dar sg imi voi lua in viitorul apropiat. dar verisoara mea ii face cadouri catelushei ei(mustacioasa)de cate ori poate.are: hainutze, medalion din aur cu numele ei, zgarda cu pietre stralucitoare(nu cu diamante,. nici chiar asa ). nu e o obsesie, nici gand! e doar iubire fata de un animal de companie, se poate spune si asa: e doar iubire fata de un prieten
Da.
Si eu mi-am iubit foarte mult papagalul, si da, doar un simplu papagal. Intr-o zi, a murit. Am plans foarte tare, si aceea a fost cea mai urata zi din viata mea. Fie ca iti vine sa crezi sau nu, a fost mai rea decat cele in care mi-au murit bunicii. Il iubeam enorm.
Am si pe blog o postare despre el, daca vrei sa te uiti. Pa-pa!
http://mariuka-d.blogspot.com/
Daaaaa daca intr-adevar o iubesti ii poti face cate cadouri vrei nu numai de sf Nicolae... si mie imi plac pisicile da' nu l fac cadouri
Dar daca nu l fac eu cadouri asta nu inseamna ca nici voi sa nu l faceti pentru ca unii au prostu' obicei sa ma copieze... b-)
fundita? :X
Nu consider asta normal, adică ce cadou puteai face la o pisică? Dar na, dacă asta vrei tu, cadou la pisica de moş Nicolae să fie. Baftă!
Eu imi iubesc motanul atat de mult ca-i fac aproape in fiecare zi un cadou, o minge un fel de copac artificial ca sa-si ascute unghiile casa mea e plina de jucarii pentru ea, tot felul de prostii pentru pisicute, nu vreau funda am vrut sa-ti zic doar ca nu esti singura care face cadouri la pisicute
E ok sa-i faci cadou pisici de Sf Nicolae deoarece nu are bocanci in care sa-i pui dulciuri
Daca iubesti pe cineva atat de tare mai ales un animal asta inseamna ca ai o inima mare in care cred ca au incaput multe suflete ale animalelor.Iti urez succes si fa asta in continuare(presupun ca si animalele te iubesc enorm de mult)
LolitaHaze întreabă:
aripifrante întreabă:
anonim_4396 întreabă: