| klau95 a întrebat:

Credeti ca merge sa eliberez hamsterii pe undeva? cum ar fi la tara, sau la munte? o sa traiasca? ca am 5 si nu stiu cum sa scap de ei si acum mi-au facut iar 6 puisad as vrea sa ai vand sau in cel mai rau caz sa-i donez.

8 răspunsuri:
| Lovelyx3Friendly a răspuns:

Da anunturi pe net, du-te la un petshop si daii acolo ca sigur ii accepta, in ori ce caz nu ii abandona pentru ca ei sunt hamsteri nu sobolani, hamsterii sunt facuti in laborator si nu au instinctul de autoaparare si supravietuire in salbaticie, si mie tocmai mi-a facut 6 pui dar 3 au disparut ca prin minune cred ca ia mancat iar restul au inceput sa mamance singuri si sa mearga dar unu n-are un piceorus dar nu ii abandonez o sa ii dau cadouhappy

| mgtow a răspuns:

Du-i la gradina zoologica sau la protectia animalelor ca se vor ocupa de ei in caz ca nu gasesti clienti.

| freakazoid a răspuns:

Nu-i o idee buna sa-i eliberezi inapoi in salbaticie pentru ca s-au obisnuit cu totul de-a gata. E ca si cum te-ai trezi tu deodata de pe canapea in mijlocul padurii fara nimic la tine. Vindei daca poti, daca nu, nu te gandi la bani si dai gratis decat sa moara de neglijenta pe mainile tale.

| Floricika2000 a răspuns:

Mai bine vindei.Cine stie ce se intampla daca-i eliberezi laughing

| adelutza2000 a răspuns:

Daca le dai drumul mor. As vrea eu o hamsterita daca vrei sa o donezi. Daca vrei sa vinzi du-te la petshopuri, poate o sa ti-i primeasca. Lasa-mi mesaj privat de unde esti in caz ca vrei sa-mi dai una

| TheBestTPU a răspuns:

Dar poti sa ii vinzi la talcioc ca oricum primesti 2 lei de fiecare hamster.

| rupenzori a răspuns:

Da

| rob235 a răspuns:

Nu cred ca o sa traiasca prea mult in salbaticie, pentru ca altfel ai vedea hamsteri pe camp.