anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca merita sa ii cumpar catelusei mele zgarda si lesa cu cristale zwaroski tinand cont ca e pe comanda din america?

Răspuns Câştigător
| YepIsSuspended a răspuns:

Salut.
Si eu am o catelusa pe care o iubesc foarte mult si imi dau seama si de tine. Dar sincer nu merita.Sunt mai multe motive:
1.Cattelusa ta nu isi da seama daca este cu cristala sau daca este cu carton
2.Cineva poate sa ti-o fure pe strada(zgardabig grin)
3.Acesti bani pot fii cheltuiti pe ogramada de alte lucruri mult mai folositoare pentru ea
4.Pentru ea dragoste inseamna sa te joci cu ea sa o hranesti sa o ingrijesti.

Sper ca te-am convins:*
App...cum o cheama?big grin

36 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Este un moft! Daca vrei sa risipesti banii... n-ai decat!

| Emeraude a răspuns:

De parca i-ar pasa catelusei tale ca are zgarda cu pietre swarovski sau pietre de pe drum laughing! In plus, nici nu sunt asa de faine swarovski astea... sunt un fel de copie ieftina a diamantelorwinking!
Succes, pa-pa!

| rosto a răspuns:

Spune-mi te rog, de curiozitate, ce ii dai de mancare? adica de la ce firma.

| rosto a răspuns:

Da, stiu asta, si eu pisicii mele tot royal ii dau. intrebasem ca sa vad daca nu cumva pe zgarzi da banii, dar la mancare se zgarceste.acum sa raspund si la intrebare: daca o ingrijesti, si ai si bani, de ce sa nu ii cumperi pana la urma? mie sincer nu mi se pare o idee prea buna pentru ca ea oricum nu stie si nu apreciaza zgarda aceea, pentru ea o zgarda de swarovski e la fel cu una din piele sau din zale de fier happy

| AddaXD a răspuns:

Este alegerea ta.

| YepIsSuspended a răspuns:

Pappyhappy

| Catalion a răspuns:

Monica Columbeanu? Tu esti? rolling on the floor rolling on the floor

| Ana-Maria94 a răspuns:

Asta deja este o fita, dar fa ce vrei.adica si eu ii dau la catel sunca de pui si mancare buna, dar zwaroski nu i-a pus.

| luna a răspuns:

Milley...eu la cateii mei le-as cumpara si zgarzi de aur.Asta daca as fi milionara.Si cum nu sunt ii port bine merci la plimbare cu lese normale din piele.

| Vizitiul a răspuns:

Eu stiu ca fanii lui Miley au imaginatie bogata, dar deja se face abuz si devine patologic. Nu puteai sa aberezi ceva mai credul?

| VictorSilviu a răspuns:

Zwaroski nu sunt atat de scumpe orice ar zice toti...totusi eu zic ca daca vrei sa-i iei ia-i din Romania sigur gasesti ceva foarte dragut, nu trebuie sa fii fixista. De ce trebuie sa-i iei,, acea zgarda". i-ai ceva asemanator si mai economisesti baniwinking

| VictorSilviu a răspuns:

In plus uite-te la ce comentarii ai primit... restul o sa-si bata joc de tine si o sa-ti zica ca esti fitoasa, crede-ma ca stiu, totusi daca iei zwaroski nu le spune ca sunt... uite-te si tu cum reactioneaza unii.

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Iti bati joc de noi? Fara suparare. Alti nu au sa cumpere o paine de 1, 3 lei si tu dai atatia bani pentru a cumpara catelusei tale o zgarda cu cristale Zwaroski? Pe deasupra mai dai o gramada si pe transport. Daca chiar nu ai ce face cu bani, doneazai la un orfelinat, copii aia nu au parinti si nici o posibilitate si tu ii cumperi catelusei o zgarda cu cristale. Sper sa nu te superi, dar asta este parerea mea.

Desi cred ca intrebarea a fost pusa la misto, ca sa zic asaoh go on totusi am raspuns pentru ca imi place cum cheltuiti milioane de euro si alti nu au ce duce la gura si am vrut sa imi spun parerea.

| ioana181 a răspuns:

Nu

| alessutz11 a răspuns:

Mi se pare o chestie absolut patetica zgarda cu cristale swarovski, dar daca tu consideri ca a da bani degeaba pe o chestie care oricum se strica merita, atunci cumpar-o.

| ıllıllı KaTyıllıllı a răspuns:

Nu cred ca merita... dar daca nu ai ce sa faci cu banii poti sa ii cumperi altceva

| Anonim_4628 a răspuns:

Da merita. daca ai bani merita

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Rosto eu folosesc roial ...eu zic ca daca o iubesti trebuie sa ii cumperi trebuie sa faci un efort

| Daiana_1431 a răspuns:

E na thinking ia zi dc nu te duci mai bine in america si o vezi si pe idolul ta straight face

| anss23 a răspuns:

Eu n-as face asta in locul tau, e o risipa inutila de bani. Poate intr-o zi chiar o sa ai nevoie de banii aia si o sa-ti para rau ca i-ai irosit asa. Poate zgarda o sa se rupa sau cand o scoti la plimbare cineva o sa o fure, si toti banii aia s-ar duce pe apa sambetei. Dar, in fine, faci cum vrei tu.happy

| kennyisdead a răspuns:

Si la ce i-ar folosi? te-ar iubi mai mult?laughing
bietul catel, banuiesc ca esti genul de persoana care se joaca doar cu animalul de companie, dar uita sa-l si hraneasca. De curatat c*** dupa el, nici nu se pune problema, nu-i asa?
Se ocupa mamica, probabilwinking

| ketty a răspuns:

Hai ne scutesti cu textele astea? esti vreun zdrinc de copil care vrei sa iesi in evidenta, dar pari stupid(a)! daca aveai u bani sai iei la catelusa asa o zgarda insemna ca esti milionar(a) si daca erai nu cred ca stateai u pe TPU sa pui intr de genu, ii luai direct

| denisa20 a răspuns:

Da zgarda normala ce are? Inteleg ca-ti iubeste catelusul dar nu face el diferenta dintre o zgarda din America si una de pe la noi.Nu meritabig grin

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea dar, pe cine duci tu cu zaharelul? Tu crezi ca ai atatia bani pentru pietre swarovski?

| Prezidentul a răspuns:

Ceee se mai face cu banii in secolul 21...Cate perechi de pantofi/haine are catelusa? money eyes

| Prezidentul a răspuns:

Ceee se mai face cu banii in secolul 21... Apropo, cate perechi de pantofi/haine are catelusa money eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rosto ai intrebat ce firma, Royal Canin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kennyisdead sa stii ca eu am grija de ea si o hranesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ketty sa stii ca nu sunt milionara dar imi permit o zgarda ca aceasta despre care v-am cerut sfatul. Le-am spus parintilor mei de aceasta zgarda si au spus sa ma gandesc bine asa ca am cerut sfatul prietenilor mei sfatul, iar parerile au fost impartite asa ca v-am intrebat si pe voi.Si. Ketty sa stii ca ai zis asa numai pentru ca esti invidiuasa ca eu imi permit.