Servus,si eu aveam pisica si manca carabusi si gandaci,la pisica tot ce prindea sau vana le manca,unele pisici mananca altele nu binenteles daca sunt satule, asa procedeaza ele, nu iti fa nici o grija nu o sa pateasca nimica. Sper ca ti-a fost de folos sfatul meu.O zi buna.Si sa ai grija de pisica.
Buna.
Este posibil sa pateasca ceva.Eu, la randul meu am o pisicuta si de cate ori vede o musca, un tantar, orice care misca sau zboara vrea sa-l prinda.De aceea nu o scap din ochi cand stiu ca vrea sa "vaneze". A mancat si ea vara trecuta o musca, dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic.Instinctele ei de felina o fac sa le vaneze si apoi sa le manance.Incearca doar sa o supraveghezi ceva mai mult.
Sper ca te-am ajutat .Pa, pa.
Nu cred pentru.ca pisicile au un sistem digestiv foarte bun dar incearca sa nu o mai lasi sa faca asta. Funda?
Nu stiu ce raspuns sa-ti dau, pisica mea mananca numai muste si nu pateste nimic, dar gandaci si paianjeni... nu stiu.
Habar n-am.N-aş prea crede.Acum 1 an, mâţa mea a atacat un iepure. Aveam şi iepuri.Noroc că am gonit-o altfel îl înghiţea.Deşi
l-am dus la veterinar,şi s-a făcut bine. Avea zgârieturi,răni, lovi-
turi, ba chiar mici vânătăi.Deşi sunt 5%şanse ca o mâţă să fie rănită,mîncînd gândaci,păianjeni, cărăbuşi, sau şoareci. Mănîncă
şi iepuri.
Buna,pai nu cred deoarece pisicile de la tara mananca sobolani si soarecei si nu patesc nimic si sti cat de infectati sunt soarecii
Deniissel întreabă: